Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 24 april 2013

Seg dator idag.

Hej på er.

Man kan ju undra nu faktiskt..är det vår eller är det höst!?
Då jag inte kan springa så mycket pga benhinnorna så tänkte jag att jag  cyklar istället... jag fick slita ont idag kan jag säga. Särskilt då första halvmilen sluttar lite lätt uppför hela tiden och så denna MOTVIND!! Jag hade tänkt cykla en runda på nära 3 mil men alltså den tanken gav jag upp så blev inte riktigt så långt :)

Sedan blev det lunch med min härliga kompis, brukar oftast sluta med sushi :) det är ju sååå gott!

Ibland tycker jag det är så skönt och roligt att de små tycker det är roligt med bakning, så hade lite barnarbete när de kom hem:)

det är konstigt men det här brukar jag ofta komma på att de kan göra när det är nystädat...halva golvet är ju fullt av havregryn å socker, men jag fick ju något gott för det :)


nu börjar de bli riktigt runda och fina chokladbollarna ;)
 Just nu håller jag på att måla de här i tunt vitt..
Det här är den nya som jag tog sönder häromdagen när jag inte kunde låta den vara ifred.

Vet inte vad det är för fel på datorn men jag får inte in alla bilder jag försöker få med här.

Nu säger jag god natt till er alla.
Kram Jennie

4 kommentarer:

 1. Sushi är ju underbart gott. Det brukar bli det när jag åker iväg på en shoppingtur/dag, speciellt om jag är själv. Oftast när det är familjen blir det Mcdonalds. Det som är bra om de har en sån där "food cort" så kan alla köpa vad de vill och då väljer jag alltid sushi. Nu har min 7åring fått upp ögonen för sushi också.
  Bra med barnarbete ibland :-)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. När det är just den typen av barnarbete så gör det ju inget=))

  Tycker om när det ser lite krackelerat ut så jag ser inte vart den är trasig.
  Gillar ju det operfekta jag!

  Vet du, nu när jag började rensa mina kartonger inför loppisen så känner jag att fy 17 vad man har saker som aldrig används. En del av sakerna har legat nerpackade i ett år och jag har inte ens tänkt på dom. Dom åker nu=))

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 3. Hej! Sushi har jag aldrig lät mig att äta!
  Jag känner att jag måste börja ta promenader mer har varit lite dålig på det:/
  Baka med barnen är så roligt...men stökigt:)
  Har en skön dag!
  Kram från solig Örebro/Sirpa♥

  SvaraRadera
 4. åå, så gott! Jag längtar efter chokladbollar...
  kram

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.