Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 8 april 2013

Fika dag:)

God kväll på er.
Är precis inkommen efter att ha suttit ute i solen och tittat på mina små tjejer som cyklat av sig lite energi:) nu äts här kvällsmat, gröt tjejer har jag.
En riktig fika dag har det varit här idag! Först kom ett födelsedagsbarn och hade med sig fika när det egentligen borde vara jag som firade henne:)
Efter det kom en kompis som jag har haft sedan första klass. Det kanske inte blir så ofta man träffas men det är alltid lika kul de gånger varje år vi ses!
Jag är så glad för de kompisar som jag har, bara så ni vet om det:)

byter lite hjärtan i köket, just nu är det detta som får stå på bänken, jag har ju liksom några stycken att välja mellan:)


den här lilla damen vill inte vara med på kort så jag fick lura henne att hon skulle titta på mammas näsa som var röd hihi

ni ser, inte mycket snö kvar nu hos oss här i småland..Hoppas ni alla har det bra och att ni som haft snöoväder, har blivit av med det nu!
Imorgon ska här firas ännu ett födelsedagsbarn!! Ja ni fattar..man har inte tid för annat än att ha kalas den här tiden:) Blir även ett möte i skolan igen, fylla i lite papper till a kassan och arbetsförmedlingen. Papper papper papper.
Här blir en tidig kväll känner jag, sovit så himlens dåligt några nätter nu och fått magkatarr på köpet men nu så, nu vänder det och kan bara bli bättre!:)
Kramar på er alla omtänksamma vänner som lämnar så fina kommentarer. Blir så glad och rörd.
Jennie

7 kommentarer:

 1. Hej! Vilken härlig cykeldag med tjejerna!
  Kalas är ju roligt...man får äta gott:)
  Här hos oss, om jag tänker på de allra närmaste, så har vi nästa kalas september!
  Har en skön kväll!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 2. Skönt att snön är på väg bort nu ..har inte så mycket kvar här hos oss heller
  ha en bra kväll
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Mycket fika blir det.... ;) :)
  Nä, det är inte alls svårt att göra halsband. Jag började med att trä på fiskelina, och sedan blev det smyckeswire. Nu blir det mest länkat och med kedjor. Du har väl öga för färg och form, så du borde nog inte heller tycka att det är svårt. Det är hur kul som helst! :)
  Kram /maria

  SvaraRadera
 4. haha, jag brukar också lura mina barn för att få med dem på bild :)
  kram

  SvaraRadera
 5. Med så mycket fika skulle jag trivas som fisken i vattnet=))
  Härligt att ni börjar ana våren!
  Den tar tid här, kylan biter sig fast...

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 6. Lillasyster K9 april 2013 07:04

  Så härligt att de kan vara ute och cykla äntligen! Så mycket fika passar väl i alla fall dina flickor alldeles utmärkt kan jag tro? :) Och förresten, va håret växer fort, man kan ju se Nellies lugg under hjälmen redan, hihi =) Hälsa dagens födelsedags"barn/gubbe" från mig! Puss o kram

  SvaraRadera
 7. Mycket fika blev det ju för oss hela helgen med kalas och så har det varit i tre veckorn nu. Dubbla kalas innan påsk och så påsk och så nu i helgen. i dag var jag iväg och träffade mina kolegor för planeringsmöte och då....FIKADE vi igen.
  Ha en skön dag!
  Kram anette

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.