Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 5 april 2013

Lite upp och ner..

God kväll

Vilka härliga dagar det är men det har varit lite kyligare idag tycker jag. Barnen de fick ett ryck så de är fortfarande ute och leker lite i trädgården. Skönt när även de känner av att våren är på gång.
Wilma kom inspringande igår och sa, " åh vad underbart det är ute nu". De uppskattar solen de med.

Kan ju inte säga att vi varit ute så mycket idag för har tillbringat heeella dagen med att städa ute hos sonen.

Jag är lite stolt över sonen idag måste jag säga:) ni vet ju hur pappan är och barnens farfar är inte det minsta bättre. Han gapar och skriker och svär åt min son!! Det är liksom vardagsmat för honom att trycka ner andra människor och kunna bete sig som en idiot.
IDAG så bad sonen honom faktiskt att fara åt h..vete!! Yes, han blev så snopen så han stod bara där å glodde och visste inte vad han skulle säga. Varför ska en vuxen människa på 65 år trycka ner sina egna barn och barnbarn. Fattar det inte. Hade han kommit in så hade han fått det skitiga skurvattnet över sig oxå!

Köpte mig en ranunkel idag, de är ju så fina.prövar mig fram lite på mina betongtavlor...

servetter från sagen..
Den blev ju ganska fin bara det att jag hade hängare på den här tavlan som jag hade glömt bort, så bilden hamnade ju upp och ner på tavlan.. jaja man lär sig kanske av sina misstag hihi.
Ha en fin kväll nu.
Kramar Jennie


5 kommentarer:

 1. Och jag köpte vita snitt-ranunkler :)
  Trevlig helg!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Ja livet är en berg och dalbana och man ska sent upphöra att förvånas hur vuxna människor kan bete sig…
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Men visst är det så att man inte slutar förvåna sig över hur vuxna människor beter sig mot varandra. Hemskt.
  Jag har ranunkellökar som ligger och väntar på att bli planterade. Har aldrig haft dem tidigare så nu ska jag prova, hoppas på en massa härliga snittblommor.
  Kram anette

  SvaraRadera
 4. Hej! Oavsett åldern ska man behandla alla med respekt, tycker jag! Vilken söt tavla du har gjort! Det har varit jätte härligt med solen men önskar lite mer värme!
  Har en skön lördag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 5. Det är kanske det där som behövs!
  Att människor som beter sig illa får sig en skopa tillbaka. Så tråkigt!

  Och även om bilden hamnade upp och ner så är den väldigt fin!
  Kram Hannis

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.