Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 10 april 2013

Så dax

God kväll.

Har glömt att berätta en jätte rolig sak, jag har fått en inbjudan igen.
Jätte kulig resa. Man får åka och titta på hur en toalettrulle görs från början till slut! Det ni, avundsjuka va. Det är åter igen för långtidssjukskrivna och om man sitter i rullstol eller annat hjälpmedel så ska man höra av sig innan avresan. Som jag sa förra gången som jag fick SAMMA inbjudan till SAMMA ställe så är det ju jääääätttee snällt att de ordnar en trevlig liten tur för sjukskrivna!
MEN TYVÄRR... kommer inte ihåg just nu vad jag skulle göra den där dagen mer än att jag redan är upptagen på annat håll:)

Har ju varit på arbetsförmedlingen idag, inget nytt som jag inte redan läst på nätet men nu har jag iallafall varit där. Lämnat in alla papper oxå så nu är det till att vänta på svar därifrån, skicka papper till facket för att se om man kan få lite pengar. Skaffa arbetsgivarintyg för 8 år tillbaka!!

Ikväll har det äntligen skett!!

jag hade beställd de här luktärterna i år med! De är såå fina
Jag har äntligen sått!
Jag brukar i vanliga fall börja i februari mars men i år har jag verkligen inte haft lust! Nu är tomaterna, gurkor, chili, physalis i jorden iallafall. Jag vet, jag vet att en del är jätte sent sått men så har jag växthuset så jag tror att chili och de andra som tar lång tid på sig att komma igång, ändå hinner ge lite frukt.

Imorgon fortsätter jag med blom frön.

Egentligen gjutdax men blir nog sängen istället, trött och behöver sova ikapp lite förlorad sömn tror jag.

Ha en fin kväll.
Kram Jennie

10 kommentarer:

 1. Vad duktig du är som har sått.
  Jag har inte fått tummarna loss i år, så jag får skylla mig själv.
  Ha en fin dag.
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 2. Säg att du skämtar nu, om toalettrullegrejen!
  Jag blir helt matt när jag läser om sånt, helt matt...

  Men jag blir piggare när jag läser om din sådd!
  Jag måste köpa fröer idag!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Vilket roligt studiebesök. Man undrar ju varför de upprepar "succen"? Var det för att ingen "kunde" komma förra gången h eller eller för att det just är ett sådant bra studiebesök ;-) Tänk vi får inte veta denna gången hellet.
  Härligt med nyplanterat. Såg att du hade samma fröpåsemärke som finns här. Snacka om att allt är globalt.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Luktärter är ju så fina blommor...det är farmor för mej...hon hade alltid luktärter i "salen" och det doftade alltid så gott när man kom in dit...liljekonvaljer är också farmor...det hade hon alltid i stugan ;))
  Ha en fin dag vännen!

  Igår sprang jag på en bloggerska jag aldrig träffat...kände igen henne från bilden på bloggen...hon var inte från min stad heller...det var väl häftigt...det var som vi kände varan...kul!

  SvaraRadera
 5. Luktärter är så fina ...brukar så varje år och ibland blir det massor av dom
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 6. Vilket skämt dom är, Arbetsförmedlingen. Man slutar aldrig förundras när det gäller dom och deras meningslösa projekt. Jag vet, min dotter var tvungen att springa där ett tag och jag med fast det var länge sedan sist. Det roliga är ju att det är samma visa där än, att man ska gå på en massa meningslöst dravel. Hoppas du slipper dom snart. Besök gärna min blogg och fäll en kommentar http://lantligtistaden.blogspot.se/
  Kram Lena.

  SvaraRadera
 7. Hej! Så mycket frön till allt fint! Hoppas vi får ser sen hur de växer! Och jag hoppas att du får bra nyheter från arbetsförmedlingen, facket osv.
  Önskar dig en mysig fredag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 8. Ja men det hade väl varit kul, att se hur en skithuspappersrulle blir till :) men jösses säger jag bara, finns det inget annat :)
  Härligt att du sått :) Luktärtor är ju helt underbara!
  Ha en jättemysig fredag.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 9. Hallå!
  Ja, visst känns det skönt när fröna äntligen är i jorden!!!! Visa blev lite sena här också, men jag tror nog det går bra ändå!
  Kram på dig och ha en fin helg!
  Sofia

  SvaraRadera
 10. Önskar dig mys kväll!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.