Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



fredag 26 april 2013

Lite trädgård..

God kväll på er.

Satt precis och funderade på vad jag gjort idag, kom först inte på något ( ni vet min senilitet) men jag och en arbetskompis bjöd på tårta idag på jobbet eftersom vi slutar båda två. Handla lite behövdes oxå, cyklat en runda, klippt ner mina lavendelbuskar som var så risiga. Jag gjorde det förra året med en del och de blev så fina och täta.
Jag sådde egna lavendel förra året och de blev jätte stora fina så har sått det i år oxå.
Här är iallafall lite till bilder från min trädgård där det känns som att det händer något varje dag just nu:)

härliga blommor med sin lukt och fina färg..

det här landet gjorde vi förra året och perennerna i detta land har jag sått själv, ska bli så kul att se hur det blir i år..

här är fortsättningen på landet som går runt vårt soldäck, står i söder och här trivs min magnolia, brukar ha massor av luktärtor i spaljen som syns..ja och så vann jag ju en växt med blå skylt så den har jag ju inte sått så klart :)

ett annat land som står i söder..har rosor här och lite annat..

tulpaner blir det en hel del och på söder sidan så har jag tre sådana här små land mot huset..

Den här trivs verkligen i söder!! Aklejruta och blir som en stor buske, funderar på att flytta den så den får stå  själv någonstans, jätte fin men jätte stor..

fikonträdet det växer så det knakar i växthuset..

Rabarber, åh vad jag längtar efter rabarberkräm, är inte jätte förtjust i paj men krämen år ju så god..
Här har grillats ikväll och är mätt och trött nu och så även barnen. Imorgon blir det bomässa här i stan och blir en sväng dit och titta lite.

Ha en fin kväll nu och ta hand om er nu och då särskilt ni kära kompisar på jobbet. Tänk på er själva i första hand. NI är unika och det finns bara en av er, massor av kramar till ER!!
Kramar till alla er andra oxå så klart:)
Jennie




4 kommentarer:

  1. Hej! Ja, ibland när man sitter så här på kvällarna och man börjar tänka "vad har jag gjort idag" och då kommer inget upp....men halloo dementtia eller!!
    Många visar sin trädgårdar och hur fint det blir, härligt! Jag har bara balkong får prova fixa där!
    Önskar dig en mysig helg!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  2. Vad gott med grillat och vad spännande att se vad som kommer upp i rabatterna! Räfsade bort löven i några rabatter i början av veckan och vips så kommer det upp lite grönt och blommor!

    Tack söta för gullig kommentar!
    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  3. Jag kan se framför mig hur fint det är överallt när det blommar!

    Ledig lördag och jag vaknar tidigt som vanligt.
    Kroppen är inställd på det på något konstigt sätt=))

    Ha en riktigt skön dag, hoppas att du har vårväder/Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Nu har jag kommit tillbaka från semestern....tar alltid några dar innan man kommer igång som vanligt...idag har jag sett blåsippor vid torpet...ett säkert vårtecken ;))
    Fina pärlhyacinter som tittar fram på bilden;)
    Ha en fin helg!!
    Kramisar

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.