Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



tisdag 23 april 2013

Blivit moster idag :)

Hej på er.

Så här är det här hemma, antingen får jag inte ha mitt modem i fred så jag kan gå in på datorn eller oxå får jag inte ha laddaren till mobilen så jag kan föra in lite bilder i datorn. Stora tjejen lägger beslag på det och igår var en sådan dag, fick till slut mitt modem iallafall:) bäst att nu passa på när hon är i skolan och skriva lite här.

Jag har blivit moster idag för andra gången :0 skönt när ens syskon förstår att de får ta över det där med att skaffa fler familjemedlemmar tycker jag. Den ena systern hon funderar fortfarande och har inte kommit till skott ännu. Idag blev det en liten tjej iallafall och en väldigt SÖÖÖT sådan. Grattis till er och till mig så klart som får bli moster igen :)

Igår var jag på lunch iallafall och blev avtackad från mitt jobb av cheferna tillsammans med en arbetskompis som även hon sagt upp sig. Den här fina LOB vasen fick jag med pelargon i.

älskar ju turkost så den här blir så fin här hemma:)

Fick en ny gjutform i brevlådan igår och jag gjöt i den igår kväll och skulle försiktigt försöka ta ut den nu, gick inte så bra kan jag säga... ÅÅÅHHH att jag aldrig lär mig!

nytt motiv som jag gjorde igår..
Idag känns som en riktig slödag, regnigt och tråkigt ute, vaknade med lite huvudvärk. Tänkte cyklat en lång runda idag men de blåser ju oxå och det är så kallt då att cykla.

Skulle behöva ringa till mitt ex men alltså de där samtalen med tjat och gnat som brukar sluta med att han skriker i luren och slänger på i örat på mig, de är inte roliga alls. Tror jag skjuter på den någon dag tills jag känner mig lugn å fin och taggad!!

Ha nu en fin dag allihop.
Kram Jennie

12 kommentarer:

  1. Grattis till moster=))
    Visst är det mysigt med nya familjemedlemmar!

    Vilken fin vas! Ser stor ut.
    Kul när det blir något som man tycker om.

    Bättre att ta såna där jobbigheter när man faktiskt känner att man orkar och inte åker ner på samma nivå...
    Då blir man bara sur på sig själv=))
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  2. Det där med att få ha tillgång till dator känner jag igen. Har samma problem, man får passa på när barnen inte är hemma eller när de gör något annat. Fin tavla du gjort i betong, duktiga du.Grattis till att du blivit moster också, förstås.
    Kramar
    Lena

    SvaraRadera
  3. Grattis till "mosterskapet"!! :) Mysigt med smått, när man kan "låna" ;)
    Tack för omtanken hos mig igår!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  4. Grattis till nyblivna mostern och vad roligt att bli avtackad med en sådan fin vas och en fin pelargon! Visst var det lite Betty Boop.... haha! Plågades hela dagen....

    Kraam och hoppas du får mer kraft imorgon!
    Petronella

    SvaraRadera
  5. Stoooooort grattis!!! Vad kul med en till familjemedlem :)) Och grattis till den jättefina vasen, verkligen jättefin design! Vacker tavla du gjort också, vad duktig du är!

    Stöööörsta kraaaamen aka

    SvaraRadera
  6. GRATTIS till moster! Hii en liten bebis,va roligt!
    Gillar den där nya motiven! Snyggt!
    Ja, samtalen till ex...inte lockande...händer här...aldrig!
    Skickar dig taggande kramar!
    /Sirpa♥

    SvaraRadera
  7. Grattis till att du har blivit moster, vad kul!
    Vilken fin vas du fick, vad snällt!
    Ha en skön onsdag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  8. Då får man gratulera då! Och kanske även till nytt jobb också? Här hemma kör vi wiifi för att slippa kön om modem etc.
    Kram helena

    SvaraRadera
  9. Ja grattis till dig och mig=) Jag börjar bli en mycket erfaren moster vid det här laget;)
    Vilken fin vas du fick! Och i en färg som du tycker om! Ha en bra dag! Puss o kram

    SvaraRadera
  10. Åh, vad jag gillar dina tavlor i betong. Jag pysslar med mycket olika saker med betong har jag aldrig våga mig på. Får nog ta och testa det nån gång.
    Grattis till moster-skapet också..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  11. Kul med en liten bebis:)Ha en bra dag, kram Pernilla

    SvaraRadera
  12. Grattis till att du blivit moster
    kram Rosa

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.