Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



söndag 7 april 2013

18 år sedan..

Hejsan.

Herregud vad tog dom 18 åren vägen! Största sonen fyller 18 idag. När han föddes så var han 52 cm lång och vägde  hmmm..4440 gr!! Kan säga att han fick en himla bra start på livet ju. Nu är han 2 huvuden längre än mamman här så ca 1,90 minst!!
Vi åkte ut och åt på restaurang 9 personer, mormor morfar och vår familj. Mysigt hade vi det iallafall:)

Kan säga att man äter ju alldeles för mycket så jag är fortfarande mätt kan jag säga! gick en sväng i solen när vi kom hem och det fortfarande var lite varmt ute.

Hoppas nu barnens moster kan knipa lite till så hon inte levererar ett barn precis idag hihi utan att barnen kan få egna födelsedagar:) Jag har jouren nu ett par dagar, att få slänga mig i bilen å köra till Halmstad och passa en som ska bli storebror då.. ifall det skulle sätta igång nu, jag är stand in för mormor  som måste jobba de här två dagarna.
Men på onsdag har jag ju en VIKTIG tid att passa på arbetsförmedlingen med info till sådana som är arbetslösa !! icke att glömma :( tycker ju att jag söker ju bara starta eget bidrag och vet ju vad jag ska jobba med men ändå måste gå på sådan skit rent ut sagt.. så tråkigt men om jag slipper undan med ETT möte så får det ju faktiskt gå då da..

Målade en ny betong tavla nu innan men har inte hunnit göra mer med den men måste ju visa den ändå..

tyckte om formen på den himla mycket! så har jag tänkt göra decoupage på den släta delen.
Den här buketten skickar jag till stora underbara sonen idag som man inte kan annat än beundra på alla sätt och vis. SÅ omtyckt av oss alla och  sina  småsyskon som helst vill sitta i knäet på honom hela tiden och han busar och leker med dom. 
Tjingeling för ikväll säger jag.
Ha det gott!
Kramar till er alla.

8 kommentarer:

  1. Ja du ibland kan man undra vart åren tar vägen .. Mina tjejer är 21 och 23 .. Man bara undrar ? Men man kan känna sig som en stolt mor över fina barn .. Läser om dina tråkigheter .. Ja har också haft det jobbigt när mina flickor var små .. Många jobbiga år .. Allt går .. Man blir stark av motgångar .. Ibland fattar man inte hur papporna kan göra så .. Försök att inte låta det ta din energi å kraft .. Oftast kan man inte göra något åt det .. Lycka till ! Kram Jeanette

    SvaraRadera
  2. Grattis till stoor son och grattis till mamman som fick en son för 18 år sedan! Ja, 1995 fick ju vi vår dotter i januari och det är ju liksom helt ofattbart att tiden gått så fort... Hoppas att systern kniper nu då, så du inte missar mötet... Åhh, lider med dig, kan inte vara kul...
    Kraam och jättefin betongplatta!

    Petronella

    SvaraRadera
  3. Hej! Grattis till din son!
    Iii vart går åren! Mina blir i år 24 och 17!...hur är det möjligt om jag är bara 25:)
    Så fint du har gjort igen!
    Önskar dig en skön måndag!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  4. Grattis till sonen i efterskott :O)
    Trevligt att gå ut och äta tillsamans.

    Hoppas det går bra med din syster.

    Kram Milla

    SvaraRadera
  5. Grattis till din son på 18-årsdagen, lite i efterskott... Ja tiden går himla fort.
    Härlig tavla också, blir säkert jättefin
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  6. ja åren går fort, mina är 23, 21, 18 så man kan ju undra vart åren tog vägen då dom var barn. Jag följer dig på ig, om du vill kika in på min blogg så finns jag på blogger som lantligtistaden och på ig som lenaullgren.
    kram på dig

    SvaraRadera
  7. 18 år och myndig. Med allt vad det innebär. Mysigt att gå ut att äta, bra att du blev mätt och belåten.
    Ha en skön kväll
    kram
    AC

    SvaraRadera
  8. Du..här har första barnbarnet kommit och det känns som min ädsta föddes igår....tiden går alldeles för fort, hur blir det med dig på finloppisen, blir du kvar på kvällen, är ju även bloggträff denna dag, vi höres, kram

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.