Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



torsdag 31 oktober 2013

Spökkväll

Hej på er.

Här är barnen förväntans fulla för det är en spökrunda för dom att gå nu ikväll. Hoppas inte de blir allt för rädda :)
Idag har jag varit med sonen och tagit bort gipset från handen, nu hoppas jag att det inte blir fler rundor till sjukan..
Nu i em så prövade jag ett recept på parmesankex, jag såg det för ett tag sedan men det blir ju aldrig av nu för tiden att man bakar men idag och de var alldeles för goda.

på en del kex la jag rosmarin på, verkligen gott.
Till de här kexen så skulle ju den här tomatmarmeladen passa så jag gjorde en sats med det oxå. Det var ingefära och citron oxå i. Blev lite smak av ingefäran och det passade jätte bra till kexen.

Passade på att handla lite victoria secret spray, dottern tycker om den så nu har jag fixat både en julklapp och present då hon fyller på måndag. De luktar ju sååå gott!!
 Nä nu väntar några spöksugna och förväntansfulla tjejer på mig.
Ha en fin kväll nu,.
Kram Jennie

3 kommentarer:

  1. Kikar in och önskar dig en trevlig helg , skickar adressen på mail
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Här håller ungdomarna på att sminka sej för fullt...dom ska nämligen på Halloween fest....dom ska till dotterns kusin som bor mitt i stan....och dom blir många ;)))....så dom får nog kul;)
    Själv så sitter jag och kollar på Så mycket bättre ikväll och smuttar på ett glas vitt med sambon ;)....inget spökfejs här inte, hihi....
    Kram bia

    SvaraRadera
  3. Permesankex låter gott. JO då mina tjejer gillade att knacka dörr och gå från hus till hus häromdagen och köra "trick or treat" med stor godisutdelning. Hoppas din gillat också.
    Men så kul att du tänker flytta hit. Vill bara förvarna att det inte alltid är "bikiniväder". I går lördag hade vi fantastiskt försommarväder med sol och skön värme. I dag stundtals ösregn och knappa +13 grader och snorkallt. Fast man kan aldrig klaga på att det varierar eller blir tråkigt förståss och visst är det ändå varmare än Svedala för det mesta. Välkommen hit!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.