Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 21 oktober 2013

Den där glömskan...

Hejsan på er.

Vet ni..ibland blir jag rädd för mig själv, och ju mer jag tänker på det desto mer glömsk blir jag. Jag är verkligen jääätte glömsk. Nä idag glömde jag inte hämta barn i skolan annars har jag ju gjort det nu ett par veckor och måndagarna! Förra veckan var jag i Jönköping, 1 timme hemifrån och skulle precis äta lite vid ett, när jag precis ska äta så kommer jag på att jag ska hämta 6 åringen i skolan vid halv två!!

Det måste ju vara likadant i min hjärna som för fulla hårddiskar, när hårddisken börjar bli full så blir datorn vääldigt seg, precis så känns det :)

Visst är det fint med prydnadskål på stam! Fick med mig de här fina förra veckan då jag var hos kompisen med handelsträdgård.

Jag ska ju stå på marknad på lördag och sälja lite..funderade faktiskt på att göra lite lavendelskorpor och sälja oxå, Plockade ju en hel del lavendel som jag torkat, göra små strutar av vaxat papper och lägga dom i.
Allt man kan äta brukar ju sälja ganska bra hihi..iallafall brukar jag köpa sådant:)


Ha en fin kväll. Imorgon blir det butiksdag för min del, det innebär mer fotande och mer vägande av saker som ska in i e butiken:/ si så där roligt måste jag ju säga.
Kramar från mig till er alla!

4 kommentarer:

 1. Tack för din fina kommentar den värmde gott!
  Och vilka vackra blommor...
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. lite nyfiken på om 6 åringen kom hem i alla fall.
  Glömska är vi nog alla, så misströsta inte
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 3. Ja du vad var det jag skulle säga nu....?
  Det är nog lite så för oss alla att vi "glömmer " våra barn ibland men bara nästan. Jag far in och ut hela dagarna med att lämna och hämta ungar (mina 2) både här och där så vissa dagar vet jag knapt vart jag ska vara och när eller med vem. Precis nu när nya terminen startat så lade de om alla dansklasserna till nya tider så nu är det bara att planera om sin vecka och lära (försöka) om alla tider och vem som ska vara var och när. Inte lätt kan jag lova och igår blev det en stor miss. Jag var kvar hemma med barnen för det var inte dags ännu och så hade jag skickat mannen för att hämta upp ena tjejen på dansen på väg hem från jobbet. Han letade länge och väl tills han stötte på en som vi känner som sa att nej då hon har inte börjat ännu. Så han hittade oss hemma där vi fortfarande höll på att göra oss i ordning.
  Så jag förstår dig. Hur gick det för din 6 åring?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Halloj!!!! Du jag känner igen mig...o jag tror de flesta av oss ha glömt våra barn i skolan eller på dagis....jag ler igenkännande när du dra paralleller med datorn för jag tror det är så....just nu är jag inne i en stressande period men jag försöker intala mig att måste jag göra det eller det just i dag????? jag har lärt mig att börja prioritera....som en klok föreläsare sa...lägg ingen energi på det du inte kan påverka!!!!!!!! Ha en fin fortsatt vecka kram från Maja

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.