Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 29 oktober 2013

Dagen efter..

Hejsan.
Jag vet inte hur ni andra hade det men jag har hört att det blåste rejält igår och i natt på sina håll. Det blåste rätt så bra här med men inte på långa vägar så mycket som Hallandskusten. Mörkt är det med!

Det var ju en del av er här som tävlade hos mig. Jag drog vinnarna i söndags men glömde skriva vilka som vann då:) vinnarna står på fb sidan men skriver även här.
1:a pris Helena Nilsson, 2:a pris Maria Wiker, 3:e pris Rosa.

Planerna är i full gång för hur jag ska ha det i butiken inför jul..blir helt knasig av allt tänkande! Kan det vara si eller ska det vara så, har jag beställt hem rätt grejer och tillräckligt mycket :) STOORA problem verkligen.

Var på mässa i helgen oxå. så här såg det ut på mitt bord.Det är mycket jobb, bärande,stressande och trötta ben och fötter efter en hel dag så där. Inte jätte mycket folk heller var det. Sååå..frågan är om man ska lägga ner den där tiden på sådant här säljande,just nu, eller om man ska lägga den tiden på annat. Jag var i vilket fall som helst helt trött och slut hela eftermiddagen och kvällen. Folket som var, räckte för att det ska bli så där jobbigt och tröttsamt i huvudet.
de här ljusstakarna har jag väntat på sedan i maj, nu kom de äntligen. de kom i blandade färger och former, lite kul minsann.
 Ja så här slöa är familjen Bertilsson, tom de här små liven är rätt trötta av sig de oxå.
Nu ska jag strax slänga ihop datorn och släcka alla ljus som är tända och åka och hämta de små barnen. De stora är ju lediga idag så tänk om maten hade varit färdig när man kom hem..ingen större risk tror jag meeen under kan ju ske:)

Ha en fin kväll.
Kramar från mig.

3 kommentarer:

 1. Vad fina saker du hade på ditt bord;))...synd att det kom så lite folk....men det är ju sånt man inte vet förstås.....
  Ha det gott och sköt om dej ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kan tänka mig att det inte är en lätt sak att driva typ presentbod. Att man sjlv gillar en sak betyder ju inte att andra gör det och iså fall hur många gillar det och hur mycket är de villiga att betala. Tycker du är duktig och modig som startat eget.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så fint du hade det på ditt bord :) Tråkigt det kom så dåligt med folk..äntligen har de fina ljusstakarna kommit hem. Måste komma in en dag snart. Kram

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.