Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



torsdag 24 oktober 2013

Pysseldag

God kväll på er.

Sitter och kolla på allt gott i hela sverige bakar. Skulle nog aldrig klara den där pressen och med mitt minne så skulle jag vara tvungen att ha fusklappar på recept hela tiden.

Har suttit och kollat på lite hus igen(undrar vad jag ska hitta för fint till nästa gång:) alltid kul att kika på allt fint som finns. Jag hittade det här fina i New England stil på Movehome där man kan bygga sitt hus på nätet och få det som man vill ha det, hyggliga priser oxå... Verkar ju kul så kanske man kan drömma sig bort och bygga ett nytt på nätet iallafall. Det är inte så att vi ska bygga hus eller så men visst måste man få drömma ibland och min dröm är ju att inte bo kvar här resten av livet utan faktiskt bo på landet men ändå nära stan.


Så länge så får man piffa till det lite i sitt egna hem.

från min butik, idag fick jag en leverans med fler..med fel färg..grått! Hade det varit svart så hade det ju gått bra men den gråa var inte i min smak.


 Och pyssla lite.. här är strutar som jag gjort och som ska säljas på lördag på hantverksmässan i Ekenässjön. Glöm inte att åka och titta ni som bor häromkring, jag vet att det kommer vara massör på plats..hoppas jag står bredvid. Jag vaknade häromdagen med jääätte ont i nacken, ner i skuldran och kunde inte titta uppåt och inte lyfta armen särskilt mycket, det är bättre nu men lite massage är ju alltid skönt.
 
Nu får det snart bli sängen här, imorgon blir det butiksjobb och packa upp varor som kom idag och det kommer nog en pall imorgon oxå, även fortsätta med ehandels sidan.
Ha en fin dag imorgon.
Förresten ni som undrade där när jag glömde min flicka i skolan,jag hade tur så stora dottern hade inställda lektioner och var precis hemkommen till stan så hon fick gå och hämta Wilma i skolan :) otroligt vilket minne man har.
God natt nu.
Kram, Jennie.

5 kommentarer:

 1. Klart att man ska drömma lite!
  Det brukar jag göra också när jag kollar på gamla stenhus på Gotland=))

  Vilka fina strutar!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Tusen takk for hyggelig gratulasjon:) Moro å se på og drømme seg bort i boligannonser,- jeg er mye inne på Finn.no om dagen og drømmer om en rød liten stuga i Sverige:) Ønsker deg en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Jaa, jag har drömt färdigt får vara nöjd med det jag har. Är man så gammal som jag , då är man glad att man får vara med lite i alla fall.
  Men ni som är unga måste drömma eljest bliver det för tråkigt.
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 4. Tänk att få ett drömhus....eller vinna 20 miljoner, hahaha....då skulle man nog kunna köpa det man ville ;))
  Önskar dej en fin kväll!!
  Kramisar bia

  SvaraRadera
 5. Vilka fina strutar
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.