Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertorsdag 17 oktober 2013

Förebyggande medicin..

Hejsan.
Hur har ni det i regn å rusk som det varit hos mig hela dagen iallafall?

Idag öppnade jag upp butiken för en svägerska till mig, hon ville handla lite..och visst är det kul att varje gång som jag öppnat för någon så där så kommer det alltid mer folk:). Inga skyltar ute och inget som visar att det är öppet, förutom bilen som står utanför. De reagerar inte ens på att öppetskylten står precis innanför dörren och allt annat som jag brukar ställa ut oxå för den delen fniss, jääätte stökigt enligt mig:)

De här har jag gjort några stycken av och kanske får det följa med till någon marknad

Lite kort jag skapat av de här fina motiven, dock inget som jag säljer i butiken. Så nu familjen vet ni hur era julkort och julklappstags kommer att se ut :)


Jo nu sitter jag här och vill inte känna efter egentligen men känns som jag kanske har liiiite ont i halsen! Jag vägrar bli sjuk och den här medicinen hjälper väldigt bra. Varje gång jag känner lite så vräker jag i mig av det här, roligt blir det oxå till slut hihi, skojar bara. Vitlök och kan jang och något som BRÄNNER bort bacillerna det är melodin för mig.

en om dagen heter det väl :0 MINST

Jag kollade innan när det var jag började blogga och det är 1 ÅR och 4 DAGAR sedan. Får se om jag hittar på något för att fira det i dagarna.

Nu ska jag se om jag kan hitta lite snygga lampor att beställa, har sålt slut de jag har haft. Tips mottages gärna om ni vet några fina modeller.
Ha en fin kväll.
Kramar Jennie

3 kommentarer:

 1. Underbart kakfat!
  Krya på dej!

  SvaraRadera
 2. Jag har undrat om kanjang fungerar=))
  Får man roligt på kuppen så varför inte, hehe.

  Dom är fina dina kakfat!
  Krya på dig nu/Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Jag brukar också köra med dunder kurer när jag börjar få ont i halsen....och det funkar för mej, hihi....
  Trevlig helg !
  Kram kram bia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.