Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 14 oktober 2013

myskväll

God kväll.
Jag kör väl ett inlägg idag igen :) har suttit nu ikväll och läst igenom de flesta bloggar jag kikar in på men får fortsätta med de sista imorgon.

Tända ljus, dator, tv och telefon ja då har man full koll på allt, eller hur.
Skönt att få sitta lite själv i lugn och ro när de stora barnen är hemma och de små sover. Dock så känner jag på mig att jag kanske ska gå och lägga ner huvudet snart, alltid är det något som stör sömnen.
Tycker jag sover dåligt och som sagt, när barnen drömmer och skriker, de blir kissnödiga och måste upp, hunden drömmer och gnyr eller hostar och ulkar sig så man själv mår illa till slut, plus att hon är så mammig så måååste ju sova nedanför mattes säng. Katten som kommer och krafsar på sovrumsdörren och som inte slutar förrän han blivit utsläppt. ja så där är det..natt efter natt..efter natt. Måste nog snart åka hemifrån och sova ut en natt eller två hihi.

Imorgon har jag öppet i butiken igen, svårt det där nu när julsaker kommer fram lite överallt. Jag personligen känner att det är liiite tidigt men vad göra.. ska man plocka fram julsaker redan eller ska man vänta till november iallafall ? Jag tycker nog det sista iallafall..

Nähä gott folk. Sov nu så gott. Jag har en fb sida som jag lagt in på bloggen nu, om ni vill se lite bilder från butiken.

Kramar från mig till er alla.
Jennie

5 kommentarer:

 1. 20 november brukar jag börja julpynta lite smått :) Innan dess får man tjuvstarta med annat. Typ lyssna på julmusik, äta julmat,baka och så...
  kram

  SvaraRadera
 2. Vad jobbigt att du inte får sova om nätterna. Det är ju inte bra alls. Var rädd om dig.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 3. Men där är du ju=))
  Visst är det mycket nu. Jag brukar säga att hösten brukar vara lugnets tid men i höst så är det saker som händer mest hela tiden. Förvisso roliga såna men ändå=))

  Jag håller med dig om julsaker.
  Det känns lite tidigt, alla stora varuhus har redan börjat
  och till och med julmusiken är på.
  Men samtidigt så måste man ju sälja som butik så jag kan förstå det.

  Hoppas att du har fått sova inatt nu!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Det låter som jobbiga nätter! Svårt att orka med när man inte får ostörd sömn.
  Visst känns det liiite för tidigt för julsaker men man kanske måste när man ska sälja?

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Oj vilka nätter!! Låter ju rätt jobbigt... Och det där med katten som pockar på uppmärksamhet känner jag igen, vår förra katt var helt hopplös, gav sig inte förrän vi släppt ut henne. Hoppas du får lite bättre nätter snart :)

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.