Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakeronsdag 16 oktober 2013

Kärlek från första stund!

God kväll på er.

 Jag är kär!! Trivselhus nya serie Vintage living, 244 kvm, 5 sovrum,3 allrum m m och sååå himla fint både inne och ute!
Skulle utan tvekan kunna flytta direkt in i det här faktiskt. Någonstans lite utanför stan på landet men ändå gångavstånd in till stan, det är mitt drömboende..lite vatten i närheten vore ju härligt oxå :) Vill ni se fler fina hus i denna serien så kolla in Trivselhus hemsida.


Idag har det varit lite gjutning på programmet, jag kommer att vara med på ett par marknader och första är i slutet av denna månaden, jag känner att det börjar bli mycket nu, på ett positivt sätt då :) mycket som ska göras bla gjutas, kransar, kakfat, kort..ja lite allt möjligt.

På tal om kakfat så tänkte jag att det här porslinet kan bli fina till kakfat. Tänkte jag ska ha lite av varje med mig av det som jag själv tillverkar, så får vi se hur mycket jag hinner nu.

Visst är det väl så att blått är flott!

Rosa men senil som jag är så stod jag tydligen och höll i de stora tallrikarna och glömde dom någonstans för hittar dom inte! Blir till att spana snart igen efter likadana :) Kan bli dyrt att vara senil som jag...

borde väl kunna gå att sälja på nätet, man får ju då skruva ihop själva pinnen i mitten men allt är ju färdig borrat och färdigt..

Imorgon är det lite samtal med 6 åringens lärare om hur det går osv, sedan blir det lite gjutning, tillverkning av kransar och gravdekorationer och så klart..fortsätta lägga in bilder på e handeln..om jag hinner med allt..

Ha det så gott.
Kramar Jennie

5 kommentarer:

 1. Härligt att ha fullt upp med positiva saker!
  Ja, det där huset var inte så tokigt! ;) :) Vårt är iofs nästan lika stort, så när som på de 4 sista kvadratmetrarna ;) Men vi har 7 sovrum och två allrum ;)
  Så fina blå tallrikar! Visst kan du väl sälja på nätet, om man monterar själv :)
  Lycka till på marknaderna!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Vad kul med så mycket på gång! Blått var väldigt flott!
  Det huset var ju inte att leka med
  Kram Bodil..

  SvaraRadera
 3. Gjutning och kakfatstillverkning!
  Det låter som toppensaker tycker jag=))

  Och huset, ja inte skulle jag tacka nej!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Härligt hus...
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 5. jättehärlig din blogg, huset jättefint men det
  kostar väl skjortan också eller hur.
  lycka till på dina marknader

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.