Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 13 oktober 2013

Ny vecka igen

Hej på er.

Vet inte vad ni tycker men veckorna bara rusar ju iväg. Alltid vid den här tiden så är det ju föräldramöte hit, utvecklingssamtal dit, med 5 barn då. Men jag prioriterar kan jag säga. De små får vara små och tycker inte att alla föräldramöten är nödvändiga ännu, man får reda på allt ändå. Helst då över datorn på olika sidor ska man in och kolla läxor på en sida, frånvaro/närvaro på en annan. Olika sidor för olika skolor och kommuner. just nu 3 st.

Så där är tillvaron för många av oss tror jag:)

I butiken håller jag på att väga nästan ALLA varor och ta kort på allt!! tar tid kan jag säga. Detta inför min E-handel som förhoppningsvis snart ska komma igång.
Jag gjuter lite och nu börjar det bli lite inför julen, känns ju jätte tidigt men allt ska torka minst 1-2 dygn och jag har utav vissa saker bara en form.

Gjort en hel del kransar till i fredags när jag hade öppet, bla de här mosshjärtanen med olika dekorationer på.


Ja här ligger de uppradade precis innan för dörren :)


 Helt underbart väder har man ju njutit av lite med.


Ha en fin kväll nu.

Kramar Jennie

4 kommentarer:

 1. Så mycket Du hinner med, att vara med på menar jag.
  Hoppas det går bra med allt du jobbar för.
  Vackra hjärtan du fixat till-
  kram Hajan

  SvaraRadera
 2. Åh, ja...känner igen det där med lappar och sidor och allt man ska hålla reda på med barnen... Tycker det är otroligt krångligt numera att behöva gå in i datorn på 10 olika ställen för att se deras bedömningar!! Vad var det för fel på att få hem det på lappar?!
  Ja, skärmaskinen är toppen! Upptäckte ytterligare en fördel idag. Man kan rakskära ena sidan av arken man ska trycka diktkort på, för de ska ju ändå klippas. Då slipper man "tråk-momentet" att noppa jämnt runt alla kanter på arken!
  Åh, så roligt att höra att folk t.o.m känner igen diktkorten från många ställen nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jättefina hjärtan och kan tro att det är fullt upp med allt! Tack rara du för fin kommentar och jag hoppas att du mår toppen nu när du har fixat din dröm!!!!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 4. Du har det du gör märker jag ;)............men det är tur att du hinner njuta av det fina vädret också;)....ha det gott och slit inte ut dej nu!!
  Kram bia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.