Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 8 november 2013

Julen närmar sig...

Hejsan allihop..igen!

Jag finns, jag mår bra och hinner väl inte med riktigt allt jag skulle vilja men annars så..sitter här nu iallafall och skriver med gipsskena på handen, så lite knöligt!

Jag "ramlade",( ja fråga inte ens om det) för 3 veckor sedan och har röntgat handen nu två gånger pga att det gör bara mer och mer ont. De ser inget på röntgen men något fel är det och det är vid det berömda båtbenet och här kommer ju sjuksköterskan i mig fram och kan ju bara inte låta bli att ifrågasätta läkarna både det ena och andra :) jag kommer att bli en hemskt besvärlig gammal tant när jag bli äldre tror jag hihi.. Men nu ville de testa att sätta en skena och se om det blir bättre. HOPPAS verkligen det för jag hinner inte ha ont just nu.

Jag måste ju kunna pynta lite i butiken nu ju...

  Blir inte mycket kort taget av min lediga tid, känns som att jag alltid är på väg någonstans, skola, sjukhus, vårdcentral med de små, skjutsa barn som missar skolbuss. Jag är överallt men inte hemma känns det som.
Men hade iallafall kalas för Vicktoria i helgen som fyllt 17 år.
ni ser väl så glad hon är över att få vara med på kort, bakom sitter min svåger.

ja nu är det populärt med lilarosa hår!

Lite mer kort från mitt andra hem just nu.Lite kul är det när man tycker att man fått fram ganska mycket julsaker och kunder kommer och frågar när jag tar fram julsakerna hihi. ..öööhh mmmmm jaaaa DEET kan man verkligen undra:)
Tomtar i alla dess former kommer INTE finnas hos mig, det finns det så mycket av på Ö&B, Karlsson, Ica Maxi mfl.

Förresten..har ni sett mina trollungar :0 ni måste ju bara testa appen troll me! Sådant roligt sitter jag och gör och skrattar åt när jag hinner.. inte alla tycker det är lika kul..Ha en fin kväll, nu ska jag fortsätta pynta lite i butiken innan trollmor ska hem till trollfamiljen..tur man inte har elva trollungar som i sången, räcker gott med fem!
Kramar  Jennie

3 kommentarer:

 1. Först ett stort tack för bebisen, den kom i går. Den var söt, och det minsta jag har sett. Jag skrattade när jag fick se den, jag hade ju tänkt mig 100 ggr större. Denns behåller jag på min lilla hylla. Tusen tack i alla fall.
  Det var väldans så mycket Du har oi din affär. Mycket
  trevligt och roliga saker. Ha det gott önskar
  Hajan

  SvaraRadera
 2. Hejsan och tack för den fina vinsten.
  Mycket fint du har i butiken
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Hihi så söta trollungar ;)))...........mycket fina saker du visar....ha en trevlig helg!!!
  Kramisar bia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.