Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



söndag 31 mars 2013

Solig påskdag

Helloj på er.

Kan säga att vädret varit underbart idag och att jag har väl bara varit inne för att äta lite, rester från igår dessutom så har inte behövt lägga någon tråkig tid på att göra mat heller:)
Vi gick till barnen till en lekplats där de fick leka lite, fikade lite med..lussebullar..men vad då, julen varar ju ända till påsken :0 Nu är de slut iallafall hihi.

balansgång, man sitter och är redo för ett snabbt språng för att ta emot..



fikadax..

Jag satte mig ute vid husväggen i solen lite. Murgröna kanske är lite tråkigt men den är ju iallafall vintergrön.. det dumma är ju att den aldrig lär sig att klättra upp i armeringsjärnet utan ut på plattorna och vara i vägen..


Mycket sådant här har de blivit i helgen men nu får de minsann vara slut på ett tag..
Den där påskharen var alldeles för snäll mot föräldrarna i detta hus i år:)


Ha en fin kväll.
Kramar Jennie

14 kommentarer:

  1. Ja, visst är det ljuvligt med solen! :)
    Här finns fortfarande lussebullar i frysen....
    Ha en fortsatt fin kväll!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  2. Vad glad man blir av vårsolen!

    Svar: Runkeeper brukar jag anväda under mina powerwalks. Vilken toppenapp det är!

    SvaraRadera
  3. Hääärliga bilder! Och jag fastnade framför allt vid en av bilderna, den med armeringsjärnet :) Maken har precis gjort ett liknande åt mig som står i garaget i väntan på att tjälen ska gå ur jorden :I Längtar :) Men murgröna funkar inte hos mig, jag har för kallt tyvärr...

    Stöööörsta kraaaaamen aka

    SvaraRadera
  4. Vilket underbart väder vi haft de här dagarna! Här har vi också ätit rester och lussebullar har vi också i frysen! Bra att kunna plocka fram!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Vad gott med lussebullar! Det måste jag baka någon dag!

    SvaraRadera
  6. Vad myysigt med äggletning och mysiga bilder på tjejerna! Det hade vi idag också... Härligt med lussebullar i mars, jag menar, hur gott är inte det! Kan man ju äta året om ju! Skönt att få lite sol på näsan också!

    Kraamar
    Petronella

    SvaraRadera
  7. Hej! Vad härligt att barnen har kunnat vara ute och leka i det fina vädret! Fina bilder! Här har det varit full rulle hela påsken!
    Önskar dig en skön måndag!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  8. Hos oss anses murgröna vara ogräs!! Den växer och tar över så man får egentligen inte plantera ut den i trädgården alls. Men gamla hus och trädgårdar där finns den ju sedan gammalt. Sedan sprids den ju inte bara under staketet utan också med fåglarna! Olika är det i vår värld.
    Ingen risk att äggen är slut här för det var så mycket och redan i dag så blir det lite ransonering. Vi ta choklad äggen till eftermiddagsfikat.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  9. Här har vi mycket snö kvar...så jag längtar bara tills den försvinner....trädgårdsdrömmar får vara för tillfället;))
    Önskar dej en fin dag vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Vad mysigt att vara ute i solen.
    Här har vi mycket snö kvar ännu, tyvärr men sakta men säkert försvinner den. Vägen är rena lervällingen tyvärr. Men men man får ta det onda med det goda.
    Ha nu en super trevlig dag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  11. Härliga bilder du visar...hoppas nu solen fortsätter så vi får vår nu...
    kram Rosa

    SvaraRadera
  12. Det har varit otroligt härligt väder att njuta av under påsken och tillsammans med massor av gott kan det knappast bli bättre. Ha en fin avslutning på helgen!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  13. Har också ätit alldeles för mycket godis...:))

    SvaraRadera
  14. Hej hopp....ååå vad gott med lussebullar...åt nog inte tillräckligt många vid jul...men som du skriver julen vara ända fram till påskan...sen ta godiset vid hihihhi härligt med högtider!!!! HA en fin fortsatt vecka kram från Maja

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.