Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 30 mars 2013

Påskafton

Hej på er alla.
Ja nu står man mitt uppe i förberedelserna för kalaset. Var tvungen att pausa lite nu så då sätter jag mig här och skriver lite.

Påskharen hade varit här i natt, till mamman och pappan och han sprang runt här ute i trädgården och kollade så barnen städade färdigt sitt rum, sedan hade han lagt ut lite ägg så det letades för fullt hihi.

Nellie hittade sin i en kruka..


Wilma hon sparkade i snön och trodde han hade grävt ner äggen ..

nöjda och godissugna tjejer..Vi gick vidare och satte oss i mammas "klubbhus"

mina barn är hemskt kräsna med godis och nästan bara choklad duger..
har helt missat mina vårtecken i trädgården..påskgula och ser ni den hemska snigeln oxå.

kan säga att de där vanliga sniglarna är precis lika hemska som mördarsniglar, här kryllar det fullkomligt av dom så det är snigeljakt på dom på kvällar och morgonar. De äter upp det mesta:(
Nä nu är pausen färdig, bäst att fortsätta lite.
Ha en fin påskafton alla ni.
Kramar från mig

3 kommentarer:

 1. ååå, jag längtar tills det kommer krokus i mina rabatter!

  SvaraRadera
 2. Tycker det låter som att dina barn har en bra inställning till godis!
  Choklad är bäst=))

  Skäms nästan för att erkänna det men smällde i mig en halv chokladask ensam igår.
  Dom andra fick hålla sig till smågodis!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det såg ut. Jag saknar de där typiskt svenska äggen. Vi hade också äggjakt idag. Dina barn skulle gilla våran då den bara består av chokladägg, ihåliga i härligt glada foliepapper. Här i Australien är det bara choklad som gäller. Själv skulle jag hemskt gärna vilja ha lite svenskt smågodis.
  Fortsatt trevlig helg!
  Kram anette

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.