Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 25 mars 2013

Måleridag

God kväll allihop.

Hemskt så sena inlägg det blivit här några dagar nu, jämfört med tidigare, men men så är det ibland.
Det är jätte kul med alla fina snälla kommentarer jag får förresten, tyvärr så har jag varit himla dålig på att svara på ett par dagar men jag läser alltid alla kommentarer jag får. SÅ roligt och ni är ju så snälla :)

Just nu känns det som att jag inte gör så mycket, alltså fysiskt arbetar men mer och mer har jag börjat förstå att det är inte för intet som man "bränner" ut hjärnan vid utmattningsdepression. För där inne kan jag säga är det på högvarv nu och det är verkligen sååå jobbigt. Jag försöker att koppla av men det funkar inte riktigt just nu. Än så länge så när det börjar snurra på nätterna så kan jag väl somna om hyfsat bra efter någon timmas tänkande.

Iallafall så idag har jag "jobbat" lite.

en ny tavla som jag målat..

putsat för att få slitet utseende..

och lite decoupage på..
Har även målat på ett större projekt idag, lokalen där jag ska ha butiken i.

före bild kan man ju säga...

gick åt lite färg och är inte klar än.. 

Just nu så får man måla en sida av lokalen åt gången för att kunna flytta runt på möbler, skåp och hyllor som står där inne oxå.
Den där betongskivan vi gjöt..den ligger så fint på golvet vi försökte idag att få upp den men alldeles för tung med sina 200 kg:) vi får be om hjälp med truck eller typ fyra personer till hihi. Den blir säkert jätte bra när den kommer på sin plats hihi...

Den här lokalen ser ut som ett upp och nervänt L plus ett stort kontor så med kontoret så är det ju ett fyrkantigt stort "rum". Det kommer bilder allt eftersom jag gör iordning, går sakta men säkert...

Förresten behöver lite bra tips på hur man kan "sänka" taket. Det är högt i taket och fult och tänkte att man kanske kunde hängt en massa tyg som svallar över hela taket men vet inte, någon som har något bra tips?

Nu ska här göras våfflor..igen men idag är det ju faktiskt våffeldagen:)
Ha en fin kväll.
Kram Jennie


8 kommentarer:

 1. Åååååå det där med hjärna på högvarv känner jag igen allt för väl. Jobbigt...
  Så fint det kommer blivit din butik, var kommer den finnas?

  Önskar dig en lugn avslappnad kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Men, himmel vad duktig du är att måla! Klart impad! Tänk att du håller på med en butikslokal också! Såå spännande! Mindre kul att det snurrar i huvudet, men säkert svårt att undvika nu när det händer så mycket grejer omkring dig! Hoppas ändå att det är positivt snurr och att du snart känner dig piggare och framförallt får SOVA!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Fina tavlor du målat :)
  Usch det måste vara jobbigt att ligga och tänka....
  Min man har varit snickare, jag frågade honom och enligt honom är det inte så svårt att sänka ett tak med nya gipsskivor! Du får hitta en duktig snickare som hjälper dig ;)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Det är det där med tankar...
  Svårt när det börjar spinna loss i huvudet.
  Hoppas att du hittar ett sätt som funkar så du får släppa en del av det!

  Alltså så kul med lokalen!
  Tyg i taket tycker jag låter som en bra idé,
  ljuddämpande och vackert.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Såååå himla roligt vännen!!!
  Och så är det ju att man kan inte hinna skriva till alla, eller hur. Men du vet ju at vi finns här ändå=))
  Jättelycka till till dig!
  Kraaaaaam Anna

  SvaraRadera
 6. Vilken gullig tavla du har gjort!!!
  Här skiner solen idag och det är 2 plusgrader...men tyvärr ska det bli kallare ;(
  Svar: Vikväggen är köpt på Ikea...inte skulle jag kunna göra en sån, hihi....
  Sköt om dej nu!!
  Kramisar

  SvaraRadera
 7. Fina tavlor:) Önskar dig en trevlig påsk, hoppas du kan koppla av, kram

  SvaraRadera
 8. Jag vet precis vad du menar. Har också haft utmattningsdepression för ett antal år sedan, och i samband med det fick jag yrsel som jag fortfarande får ibland, och dessutom förlorade jag hörseln på ett öra och jag fick också en jättejobbig tinnitus i det döva örat, som jag lider av hela tiden. Så ta det lugnt är mitt råd! Har inte skrivit om det här på min blogg någon gång, men jag kanske ska göra det vid tillfälle.
  Och att det inte slutar att snurra massa tankar i huvudet känner jag också igen... Allra helst om man är inne i en kreativ period, då kan det bli lite mycket.
  Ändå håller jag på en hel del, men försöker att inte stressa med det jag gör, för det är det som är farligt.
  Men kul för dig med lokalen och allt planerande.
  Kram
  Marie

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.