Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



lördag 2 mars 2013

Porslins mani..

Hejsan svejsan.

Ska strax ner och pyssla med lite kakburkar jag fått och STORA konservburkar. Ska klä dom i lite tyger, tapeter, måla med tavelfärg eller rättare sagt pröva å se om det går att måla med det. Så ska jag ha massa saker i de där burkarna. Man har ju som sagt en del som kan vara skönt att kunna lägga i burkar och få ordning på allt!
Mina planer på framtiden fortsätter. Bla med besök på nyföretagarcentrum där jag får stor hjälp med att komma vidare med dessa planer jag har. Försäkringskassan som jag faktiskt bara har gott att säga om denna omgång av sjukskrivningen och de gör allt för att hjälpa mig med mina PLANER så.. JA även att jag är sjukskriven så får jag för försäkringskassan kolla upp det här med att starta eget..om någon undrar!

Fortfarande så kan det ta 1 timma för mig att komma igång och sätta fart och göra saker ex gjuta! Jag går och smörjer formar, tar kaffe, går och häller upp vatten i hink, sätter mig ner, går och blandar till allt och gjuter! Det är lite frustrerande men det beror på att även att jag är hemma och kanske inte känner den där inre stressen längre så tar det LÅÅÅÅNNG tid för mig att återhämta mig igen..flera år kan det ta. Så detta är ett tecken på just det, att jag inte är återhämtad. Man är ju inte van vid att det ska ta sådan tid allting, men som psykologen sa..det är väl ändå bra att man har den där spärren som gör att man tar det i den takt som man orkar med.

Varit och fyndat lite fat och koppar, jag har tänkt göra kakfat av tallrikarna iallafall..om jag nu tröstar att borra hål i de här fina gulliga söta sakerna:0

syns inte så väl här men de är inte helt vita i färgen utan lite vit beiga eller vad man ska säga

kakfat..

ännu en sockerskål hmm har några stycken nu :)

ja vad ska man säga..SÖTA

fint mönster på dom..
Andra dagen nu som jag varit ute på milspromenad.. så ni förstår att äntligen har det onda gått över i halsen iallafall. Tog sin tid kan jag säga! Så skönt att kunna ut och röra på sig lite igen.

Ha en fin härlig lördag.
Kramar Jennie

10 kommentarer:

  1. Hej! Verkligen jätte söta koppar! Ja, det är bra om man har en spärr! Man ska göra det som man orkar! Jag är bra att säga så men varför lyssnar jag inte mina egna råd:/ Pysseldag idag här! Just nu på menyn matlagning! Har en skön lördag kväll!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  2. Ja men det är inte så lätt som du säger att själv göra det man råder till andra:) Hoppas att din rygg är bättre nu.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Oh så sött porslin du har införskaffat. Förstår att promenaderna blir långa i detta fina väder och när det finns lite på vägen att titta på...hihi. Kram Veronica.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst var det!
      Ja precis, finns ju mycket att kolla på längs vägen och sedan kan man även ta en runda med bilen samma väg och kolla lite till på det som jag vill ha:)
      Kram

      Radera
  4. kathas kortmakeri2 mars 2013 kl. 21:38

    Jätte gulligt porslin. Härligt att du kommer ut igen.
    Ha en fin kväll!
    Kram Katha

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket.
    Verkligen skönt att kunna ut och gå lite igen.
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Vilket kap och vilken kul idé att göra kakfat, kommer säkerligen bli hur fint som helst! Skönt att du är bättre i halsen också!

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  7. Supercharmiga och vackra koppar!!! Hoppas få se det fina kakfatet när det blir klart också:) Det är ju jättebra att du trots allt orkar hålla igång med både intressen och motion, viktigt att både kropp och själ mår bra. Spännande med dina framtidsplaner tycker jag!

    Kraaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  8. Vad pysslig och duktig du är!
    Spännande att se hur dina planer fortskrider!
    Ha en fin söndag!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  9. Vad bra att du får stöd i dina planer!
    Heja det=))

    Jag skulle ju ha gjutit i helgen men det har inte blivit av. Men ikväll tänkte jag gjuta ett fat.
    Det går lite snabbare än att hålla på med krukor tänkte jag.

    Kram Hannis

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.