Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



onsdag 6 mars 2013

Betongtavlor.

Hej på er.
Ja ni ser rätt..gör ett tidigt inlägg idag!!
Bara så jag inte ska glömma det idag igen som jag ju nästan gjorde igår..
Sitter med näsan över all information om moms, skatt och gud vet allt! Jag har sagt det innan (när jag faktiskt läste handel och kontor på gymn) detta är verkligen inget som jag tycker är jätte kul precis! Bara ett nödvändigt ont känns det som. Jag har förträngt allt som jag läste på gymnasiet så kan inte säga att jag har någon som helst nytta av den utbildningen..

Jag gjorde lite betongtavlor igår, sådant där är ju mycket mycket roligare än att sitta med papper :0
Skulle göra decoupage på dom men hade inte allt hemma så det fick bli lite andra bilder på, för att visa hur man kan använda dom..



Jo igår så hade stora dottern kompisar som sov över här, typ 7 stycken, det låg tjejer överallt här i huset  och sov när jag gick runt.. Jag vaknade med världens huvudvärk i natt..kan det bero på att man legat stel som en pinne och lyssnat på dom och av sömnbrist kanske. Ni kan ju tänka er..7 tonåringar som sitter och fnissar och skrattar halva natten:)
Gått åt MYCKET kaffe idag för att hålla mig vaken kan jag säga..
Ja.. inte alltid lätt det där med två kullar barn. De små ska sova vid 7 tiden och då kommer de stora barnen med kompisar och det är som mest livat här.  Så är det och samtidigt är det kul att de känner att de alltid kan vara här.

Nu ska jag hämta små barn.
Ha en härlig dag.
Kramar Jennie

23 kommentarer:

  1. Hej Snygga tavlor du har gjort!
    Jag är SÅ glad att det är över med att "100" tjejer som ska över natta:) Kommer ihåg den tiden då sov man inte mycket själv:/
    Tack att du påminde om dagkaffet!:)
    Har en skön onsdag!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan.
      Jo det var mycket fniss och prat kan man ju lugnt säga. Frågade sonen om han kunde sova i natt men de hade han inte gjort pga allt prat:0
      Kaffe behövs alltid:)
      Kramar

      Radera
  2. Dom hade säkert roligt...förstår att det var mycket "fnissande" :)Visst är det kul att göra decoupage...det har jag också gjort...men det var ett tag sen nu...
    Ha en fin kväll vännen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det hade de säkert hihi.
      Ja det är kul och det är ett tag sedan jag gjorde det oxå.
      Ha en fin kväll du med.
      Kramar till dig

      Radera
  3. SÅ himla fina...har du långt till mig..förstår att det är kort varsel i o m att marknaden är om 1,5 vecka, men jag kommer ha en mix utav finloppis/marknad lö 20/7, där skulle du vara med...hoppas du kan, kram VIOLAN

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du tycker om tavlorna.
      Ja det är en bit till dig att åka men skulle vara jätte kul att vara med på din härliga marknad..Ska tänka på saken och jag gjuter på för fullt:)
      Kram på dig.

      Radera
  4. Svar: Du måste bara pröva att göra köttfärssåsen, det är bara att låta den puttra på svag värme...jag tycker det är enklare än en annan köttfärssås...eftersom man kan koka pastan när man vill...för ju längre den puttrar ju godare blir den...för sååå glömsk är du väl ändå inte, att du glömmer den helt:)
    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja jag får nog ta och testa den:) smidig och god mat gillar jag:0
      Kram kram

      Radera
  5. Vad fina tavlor du har gjort.
    Jag är så imponerad av allt du har gjort.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du:)
      Vad glad jag blir nu:0
      Stor kram till dig

      Radera
  6. Hej! Vad roligt att du vill vara med i min utlottning! Lycka till!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart jag vill vara med i din tävling, alltid kul å tävla:)
      Kram på dig

      Radera
  7. Hej finaste Jennie.
    Va mysigt det låter med alla tonårstjejer som myser och fnittrar långt in på natten :)
    Tavlorna är verkligen jättefina, tycker du är helt otroligt duktig!
    Stor kram o fin torsdag till dig.
    Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du!
      Ja lite mysigt är det, man kommer ihåg själv när man var i den åldern hihi.
      Hoppas du får en fin torsdag du med.
      Stor kram

      Radera
  8. Känner igen det där med skratt och fniss... Här hos oss har ungdomarna ofta kompisar som sover kvar, etfer att de varit "ute". Jag tycker som du, att det är mysigt att ha deras kompisar här. En del har man ju känt se barnen var små ;)
    Fina betongtavlor du gjort! Förstår att det är roligare än skatter och moms...
    Jag lägger till mig som följare på din blogg och lägger dig i min blogg lista, det är enklare att hänga med på vad du gör, då! :)
    Ha en fin torsdag!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är de kul..trots lite sömnlösa nätter emellanåt:0 men man vet ju var de är iallafall.
      Vad kul att du lagt dig som följare och i blogglistan. Jag har dig redan i min blogglista.. vet inte om jag lagt mig som följare..hm ska kolla det.
      Kram och hoppas du får en härlig torsdag du oxå.

      Radera
  9. vilka vackra tavlor du gjort...visst är det så när man ha barn i olika åldrar men visst är det underbart härligt????? Det här med bokföring...suck ha själv drivit butik o det är ju det man dra sig för att göra...pappersarbetet men tyvätt är det ju en onödigt ont..Ha en fin helg kram från Maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbart härligt är det så klart..
      Usch ja prata inte om det pappersarbete, men men ska man göra den roliga delen så kan man ju räkna ut att det även finns en tråkig del i det hela hihi..
      Ha en fin helg du med.
      Kramar till dig

      Radera
  10. Åhh nu fick jag ångest;( Jag borde också ta tag i det där med moms och skatt o.dyl. Jag vill ju liksom ha C.b.A på riktigt men säger som du USCH och fy så tråkigt. Kanske att jag tar tag i det efter födelsedagar (den stora fyller 5 till påsk) Bröllop, weekendbröllopsresa och annat som just nu upptar mycket energi. Men sen sen måste jag nog ta tag i detta så att jag kan känna att det är på riktigt. SÅ hejja dig som orkar ta tag i allt det där tråkiga men ändå ha ork att tillverka så många vackra ting och samtidig ha ett hus fullt av ungar;)

    Önskar dig en härlig dag och hoppas huvudvärken försvann
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ska man nog ta tag i när man har lite mindre att göra, så skulle nog vänta ett tag om jag vore du hihi.. Du gör ju så fina saker så det vore väl kul att ha det på riktigt!
      Ja den där orken, kommer och går med jämna mellanrum men lika bra att passa på när man har de där perioderna när man orkar..även det där tråkiga..
      Ja min huvudvärk försvann efter himla lång stund, var hemskt denna gång:(
      Ha en fin dag du med.
      Kram på dig

      Radera
  11. Jättefina tavlor, kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Pernilla!
      Måste in och se om ni visar mer nya varor:) alltid lika kul med tips och ideer.
      Kram

      Radera
  12. Du är så himla duktig med betong och jättevackra tavlor! Förståår att det var livat i natt! Kan riktigt höra allt tjatter och skratt! Härligt ändå att de kan vara hos er! Det kommer de att minnas hela livet!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.