Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



måndag 22 juli 2013

Hej å hå vad tiden går :)

Hej på er alla.

Känner mig verkligen inte så aktiv här just nu, jag tänker ibland att jag ska hinna skriva lite när jag är i butiken men det har inte hunnits med det heller.

Här har vi hunnit med ytterligare någon tur till stugan i oskarshamn, så smidigt när det inte är längre dit utan man kan åka dit några dagar och komma hemifrån lite.

Sist vi var där så var även min lillasyster med familj där, de söta små barnen..
barnens äldsta kusin, spindelmannen :)

här är minsta kusinen, ett av korten där hon inte ser vettskrämd ut utan tom kan skratta åt moster lite..


min lilla skrutta på stranden.
Ja det var dagarna i oskarshamn, i lördags vid kl 5 var det dags att gå upp för att åka vidare till finloppisen som violan hade.. Vi kom fram lagom för att hinna packa upp allt. Här är Veronica, kompis och resesällskap, ligger lite i skuggan. Annars stod vi i solen hela dagen..


jag var världens sämsta på att ta kort från denna dag, tog inget på hur allt såg ut och alla fina utställare med fina grejer..

 På kvällen så var det bloggträff för en del av oss som stannade kvar, efter maten åkte vi  vidare. DEN historian som följer därefter att vi lämnade Violan, den är vääääldigt lååååång.
Kan säga att jag skrattade så jag var tvungen att stanna och torka tårarna för att kunna se vägen, jag skrattade även så att den läsk jag hade i munnen sprutade rätt ut i hela framrutan och instrumentbrädan

Det här är det ända kort jag har från vår resa mot okänt måla kan man säga, sedan dog våra bägge telefoner och med det oxå våra GPS...
 Ja jisses säger jag bara men allt slutade lyckligt till slut iallafall..så där framåt 2 på natten. Dagen efter hann vi med lite sol och bad innan vi verkligen kom hem till våran stad igen.



Väl hemma så möts man av denna jätte ros som blommar. Jag grävde upp den från där jag bodde innan på en bondgård. Den blommar varje år men blir oftast bara ett par blommor. Tror jag ska våga mig på att flytta på den så kanske den växer till sig lite.

 Idag måndag är ju egentligen min lediga dag men jag satte mig på altanen och gjorde lite kakfat som jag ska se om jag kan sälja. Jag tror faktiskt att de blev riktigt raka och fina den här gången:) jag och räkna..ni skulle bara veta och ikväll har jag fått lektion av sonen som visat mig flera gånger hur jag byter borr. Idag fick jag gå in till nästa granne och be om hjälp och förra veckan var det en annan hihi. NU hoppas jag att jag lärt mig!


som sagt, det var lite av det jag pysslat med sedan sist. Jag ska försöka skriva lite oftare om jag bara hinner med.

Hoppas ni har det fint på era semestrar och även ni som fortfarande jobbar eller som börjat jobba igen.
Ha en fin kväll.
Kramar Jennie

10 kommentarer:

  1. Förstår om du inte hinner med att blogga. Ny affär, familj & barn och dessutom är det sommar. Passa på att njuta sommaren så länge den varar.
    Himla snygga kakfat. Jag har funderat på att göra själv men fegat ur då jag har lite svårt för just borrar!
    Kram ANette

    SvaraRadera
  2. Hej min fina vän.
    Fantastiska bilder från dina resor som du gjort med härligt sällskap :)
    Ja, det där med att blogga nu ligger inte direkt överst på listan, men som du skrev... Jag är säker på att tiden och lusten kommer tillbaka!
    Stor kram
    Jessica

    SvaraRadera
  3. Lått att glömma bort att fota ...det gjorde jag med ..kom på i slutet där att jag skulle fota lite .men jag fick inte med alla då tyvärr ..men det var kul att träffa dig och hoppas att vi träffas fler gånger
    kram Rosa

    SvaraRadera
  4. Det gäller att ta vara på sommaren. Bloggeriet finns ju kvar:)
    Ha de fint!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Men, vilka härliga kakfat du har gjort!!! så snygga!!...och du verkar ju haft trevligt iaf!!
    ha det gott i värmen!!!
    Kramis

    SvaraRadera
  6. hej, nu finns en lista med alla namn från helgen hos Viola på min blogg.
    Hälsningar Marie

    SvaraRadera
  7. Visst var det en härlig dag hos Viola och det låter som du hade en riktigt "rolig" hemresa!!!
    Ha det gott!
    Växthusmadam

    SvaraRadera
  8. Hej du!
    Det var så roligt att träffas!
    Men det blir ofta lite rörigt när man är där... så man hinner inte riktigt med att prata med alla! Tråkigt nog...
    Är glad för de fina små cementrosorna jag köpte av dig!
    Ha det gott!
    Kramis Sofia

    SvaraRadera
  9. ååå vilka läckra kakfat...ha köpt material för jag skulle pröva att göra men tyvärr ha det inte blivit av...gör ett nytt försök i höst!!! Ha en fortsatt fin vecka kram från Maja

    SvaraRadera
  10. Jisses, vad mycket du har varit med om då, så kul.
    Skönt att komma bort ibland även om det bara är ett par dagar.
    Vad söta kusiner!
    Vad kul att vara på bloggträff och att ha så himla roligt.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.