Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 6 juli 2013

Butiken igår.

Ja då börjar jag om igen med inlägget, jag fattar inte vilken knapp jag tryckte på men raderade ut allt och det var då inte lite kan jag säga..

Igår öppnade jag ju butiken och det var en hel del som hittade hit även om annonsen inte kom in förrän idag i tidningen och även ett reportage.
Så det var ett något påklistrat leende på mig idag i tidningen. När man sedan blir uppringd endast tio minuter innan fotot ska tas och man står där i gamla trasor till kläder och okammat hår och ser allmänt trött u efter flera veckors dygnet runt jobb...då är det illa liksom..

Kommer lite bilder här från hur det såg ut i butiken igår iallafall..

Ja något så där såg det ut när jag öppnade igår, lite kaffe och kaka och godis bjöds det på oxå.
Ha en fin dag.
Kram Jennie

5 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut!
  GRATTIS och LYCKA TILL!!! så kul! Önskar jag var lika modig att dra igång eget ;)
  Trevlig helg!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Så jättefint det blev alltihop! LYCKA att få ha en alldeles egen butik!
  Jag skickar med en broschyr med höstens nyheter i din gardinleverans, så du behöver inte vänta så länge...:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Lycka till med din butik!
  Jag försökte gå in på Vetlanda-Posten o läsa men det gick inte, är ju endast prenumerant på SmT.
  Kan du fota eller scanna reportaget från tidningen och lägga in i bloggen?

  SvaraRadera
 4. Vilken fin butik! Jag önska dig ett jättestort Lycka Till!!! Vilka vackra betongsaker du gjort vilken inspiration!!!! Vill önska dig en fin sommar stor kram från Maja

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.