Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 6 juli 2013

Äntligen lite värme

Hejsan.

Tänk att det häromdagen bara var ca 5 grader varmt på morgonen och man kunde ju definitivt inte sitta ute på kvällarna utan att frysa ihjäl.
Nu ÄNTLIGEN är värmen här ju. lite ljumma kvällar så där och det är ju detta man längtat efter verkligen.

Får se om det blir premiärdopp i helgen här ..beror på hur varmt det är i vattnet men har hört att det är runt 15 grader bara bbrrrrr.. fryser bara jag tänker på det. Jag kan riktigt känna det där när det bara ilar i benen pga kallt vatten...

Här kommer ett kort jag haft med förr, glömde min mobilladdare nämligen..
Ha en fin kväll nu.

Kram Jennie


3 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild!!

  Säger också äntligen för nu är det varmt redan på morgonen=)) Jag gillar att kunna gå på morgonpromenad i shorts!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Visst är det helt fantastiskt! Igår åt vi både frukost och middag utomhus, härligt! Det dröjer nog ett tag innan jag badar förstås, det får bli lite varmare först, tror jag. =)
  Hoppas vädret håller i sig nu så att vi får en fin juli med varma och sköna dagar!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten tjej;)
  Och vad mysig butik du verkar ha....så roligt det måste vara;))
  Ha en trevlig dag och hoppas solen skiner hos er...det gör den här så nu ska jag ut och läga mej i solen igen!!!
  Kram bia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.