Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertorsdag 4 juli 2013

Långt mellan inläggen men NU SÅ..

Hejsan.
Ja det har varit lite bråda dagar kan man säga faktiskt. Imorgon öppnar jag butiken och har hållt på dag som natt med detta. Har man inte städat, så har man sytt, målat, plockat, packat upp varor, gjutit, beställt varor till långt in på natten m m.
Nu så känns det ganska så färdigt iallafall men säkert så har man glömt något ska ni se..jag med mitt minne oxå :)

Mitt i allt så ska har man firat en 4 åring oxå på hennes riktiga dag, hon har firats tre gånger nu eftersom inte alla kan samlas samtidigt, och nu är hon ingen liten flicka längre utan en stor flicka säger hon:)
paketöppning i sängen på morgonen här..När hon öppnat alla paket och upptäckte att det hon allra mest önskade sig inte fanns där, då blev munnen som en Kalle Anka näbb :0 Glitter pennor! Jag hade glömt köpa det så det var ju bara till att sticka bort till mataffären och köpa pennor hihi

Istället för tårta..
 Ja och jag säger då det, vad vi har fått lära oss mycket i butiken, Borra stora hål i väggen så det bara smäller om det och borren nästan åker igenom till rummet bredvid hihi, många skratt har man fått iallafall.. som ni ser här :) Köra släpkärra som jag fasat för, jag är nog bättre än gubben nu tror jag haha... Så ibland så ska man ju försöka hinna njuta av allt det fina som är just nu oxå, brukar ta mig en runda i trädgården.. ibland väldigt snabba för att kolla sniglar och ibland hinner man ju ta lite kort oxå:)

Det här har vi hållt på att packa upp idag.


Varor från Ib Laursen.
Nu ska jag försöka få lite tid och pussa på de små innan de somnar här, jätte trötta är de.
Ha en fin kväll.
Kram Jennie

5 kommentarer:

 1. Haha, ja tänk så kul man kan ha det med verktyg och annat skoj. Måste hålla med om att den backningen du gjorde ikväll hade ingen gjort bättre :)Så klockren. Ha en bra kväll och stanna nu inte uppe för länge. Kram

  SvaraRadera
 2. Sååå spännande!!
  Önskar dig S T O R T Lycka till imorgon när du öppnar!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken goo liten 4-åring och grattis och lycka till idag med den stora premiären! Kan tro att du har slitit och kämpat!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 4. Åh, så spännande! LYCKA TILL!!!!
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Så spännande med affären....önskar dej lycka till med öppning och allt.....
  Kram bia

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.