Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



tisdag 4 juni 2013

Klippkort på sjukan

Hej på er.
Vet ni..tror snart att vi har klippkort till sjukhuset! Jag tror att vi varit där nu 5 gånger på några månader så med andra ord 1 gång i månaden så åker vi de 3 milen till vårt närmsta sjukhus här för att röntga diverse kroppsdelar, kolla spruckna trumhinnor.
Idag var de stora dotterns tur eller otur kanske man ska säga. I helgen så blev hennes fot överkörd av en bil... hälen bara..kan ni ens förstå hur det kan gå till. Jag kan fortfarande inte fatta hur hon bar sig åt och när hon sedan säger att hon satt i bilen och den började köra och att hon fick insidan av foten neråt marken!
Nää..fattar verkligen fortfarande inte HUR. Jag är ju bara väldigt glad att det bara var en liten bit av kroppen som hamnade där.

Hur som haver så var det ingen skelettskada iallafall.. Någonstans där på morgonen så började jag få ont i huvudet och kände hur axlarna liksom kröp upp till öronen, måste ju vara hur spänd som helst i nacken. Så när vi varit på sjukan och därefter fått i oss lite mat så hade jag så ont så jag trodde jag skulle kräkas.I bilen hem så sken ju solen med, jääätte skönt men INTE när man har en blandning av migrän och spänningshuvudvärk..
Ja..det var denna dagen liksom, fick ju inget vettigt gjort alls. Förutom att jag orkade åka och hämta ett bord jag ska ha i butiken


Tog mig en runda i trädgården, ni vet snigeljakt varje morgon och kväll, har faktiskt inte sett några nu igår och idag.

Smultron kan nog växa var som, de här har en liten springa mot garaget som sin boplats.

Jordgubbarna blommar i massor nu..

även potatisen växer så det knakar, så klart..efter både gödsel och gräsklipp så kan de väl inget annat:)

första pionblomman på väg


Anabola tror jag det var i den där gödseln, rabarberna är ju snart flera meter hög

Gurkblommor i massor nu, hoppas det blir mycket gurka i år, förra året  blev inte många

Min lilla djungel,, nu kan man säga att det är svårt att sitta där inne faktiskt hihi

mina kiwiplantor börjar snart blomma med..


härliga dofter just nu..

min japanska lönn, nästan lika liten som ormbunken bredvid :)



en fin födelsedagspresent..

Lite sugen på ett glas av det här goda just nu
Kollar på äntligen hemma samtidigt, så mycket fint de gör och pool är ju en dröm som jag har men inte riktigt vågar skaffa än när barnen är så små.. för man vet ju aldrig, de klättrar ju överallt. vågar inte ens sätta upp vår stora pool än, det får vänta tills de är lite större för det är ju ett ögonblicksverk att något hemskt skulle hända.

Ha en fin kväll, imorgon blir det jobb med att börja packa upp lite saker och börja ställa i ordning lite.
Kram på er.

1 kommentar:

  1. Man gaaa, din djungel!
    Underbart!

    Vilken tur att det bara var hälen...
    Otäckt!
    Och nu hoppas jag att du slipper huvudvärken och kan njuta av annat.

    Kram Hannis

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.