Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerlördag 1 juni 2013

Tjoho

Hejsan.
Hoppas ni har en fin helg.
Här är verkligen blandat med både väder som är soligt varmt och idag regn å ändå varmt å fuktigt och innehållet på vad vi gör i helgen.

Vi/jag håller på och gör iordning och donar i butiken, känns som att det aldrig blir klart!! Jag städar och tycker det är bra och rätt som det är så ska man ha lite hjälp med något och då ser det genast ut som ett bombnedslag igen. Jag hämtar möbler å trälådor och andra saker och med det så följer ju en massa jobb oxå..

Här är det gamla skåpet som stått hos min mormor och morfar men som är från pappas släkt och är himla gammalt, när det lastades så lossnade x antal bitar från skåpet som man nu fått pussla ihop...

Jag måste för min egen skull få känna att det går framåt så ibland släpper jag det tråkiga och måste få pröva mig fram till hur jag ska ha allt
rostigt å gammal stil, tänk om man hade kommit hem med en sådan när mormor å morfar fanns, då hade de nog undrat varför man köpt något sådant slitet :)


Förutom att vara och pyssla i butiken så har jag haft lite kalas och även barnens faster är hemma och ska tröttas ut lite av de små:)
Den här härliga buketten fick jag av mamma


Lite kort på den här sötnosan får man i telefonen ibland, En liten liten söt skrutta med stooora blåa ögon...
Förresten.. idag är betongbordet färdigt, vi var fyra stycken som slängde upp betongskivan..lätt som en plätt.. 200 kg.. på ett underrede som mannen gjort idag. Nu ska jag bara betsa träet i svart tror jag, kan nog passa till betong och så svarta stolar i plåt eller vad tror ni?

Nu är det sagodax..brukar sluta med att mamman gäspar under den sagan och blir jätte trött medans de små fortfarande ligger klarvakna och tittar på mig :0

ha en fin lördag kväll.
Kram Jennie


7 kommentarer:

 1. Din butik kommer att bli superfin...
  Jag har sagt det förr men igen... jag beundrar dig verkligen.. du är en kvinna man kan räkna med :)
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Den gamla fastern tröttas inte ut i första taget av de underbara små tjejerna:-) De får göra ett nytt försök m d i morgon:-)

  SvaraRadera
 3. Jag är så nyfiken på betongbordet!
  Kan tänka mig att det är snyggt.

  Tror det är bra att bara släppa allt och testa att ställa saker på sin plats. Annars känns det lätt som att man är i kaos hela tiden=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Rostigt är ju så populärt nu. Har funderat på att köpa stödkäppar åt mina stora grönväxter, de finns i olika formationer och ser både slitna och rostiga ut :-)
  Liljekonvaljerna doftar här hos oss nu, syrenen likaså.
  Trevlig sommar!

  SvaraRadera
 5. Svart låter snyggt!
  Jag är lite kär i svart just nu, så fin kontrast=))

  Kram igen

  SvaraRadera
 6. Det kommer bli hur fint som helst i butiken ser jag! Ska bli spännande att se!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Underbart fint skåp
  ha en bra dag
  kram Rosa

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.