Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



måndag 25 februari 2013

Härligt..och tråkigt samtal..

Hejsan.
Hur har ni det? Verkar som en hel del är sjuka i både magsjuka och vanlig influensa men hoppas och håller tummarna för att det snart e över.
Gick en liten liten sakta promenad bara för att komma ut i solen lite idag, hoppas snart att solen börjar färga huden lite för just nu är man ju vitare än vit!!
Har sovit ganska bra i natt iallafall men bättre kan de verkligen bli med halsen. Rätt skönt att få klaga lite här för det är många som tycker synd om en och det känns ju alltid lite bättre då hihi:))

kopparna har fått flytta in i mitt vittrinskåp..så länge:)

de får plats där nu när vi fått låsa in nästan allt som tidigare stod där, lite flaskor.. tonåringar säger jag!
fått sätta lås på matkällaren så där har vi sådant som inte är till för dom..även de ostbågar jag vann hihi, veckoutdelning är det här..av ostbågar menar jag då!

underbart väder..

härligt blå himmel. man får ta tillvara de här dagarna och sticka ut näsan lite.
Ja som sagt, det var ju härligt iallafall. Mindre roligt var de samtal som kom från sonens skola. Ibland undrar jag om inte en del kan tänka efter innan de säger något.
Man kämpar och kämpar för att man ska lyckas göra folk av barnen och se till att de sköter sig men man kan ju för FAN inte kedja fast sig vid dom. Iallafall, efter att hon gått på å fått mig till att känna mig som en riktigt dålig mamma precis som om man inte redan känner det ibland, även att man gör sitt bästa..tonåringar är tonåringar...(ibland så vore de så skönt med lite stöd och hjälp av de tre äldsta barnens pappa, men icke) Till slut så börjar jag gråta (lipsillen i mig) och säger att jag orkar inte prata mer med dig nu och lägger på luren!
Hon ringde efter en stund igen men orkade inte svara, men där hon talade in och bad om ursäkt och att det inte var meningen! Nä,tack för det :(
Jag hade på morgonen varit på samtal med psykolog, hon ska se till att jag inte blir utbränd igen utan att jag återhämtar mig osv, tyckte jag hade tömt mitt lilla lager jag funderat på. Det förblir inte tomt så hemskt länge förräns det fylls på igen..

Så där ja, nu har jag fått beklaga mig lite idag oxå:) men faktiskt..känns lite skönt att få göra det ibland. Kan man släppa de där och kommer inte för ett ögonblick tänka på det samtalet igen.

Köpte mig lite betong idag och ska gjuta ett lager med stora hjärtan..menar..jag har inte så mycket betongsaker här hemma :0

Ha en fortsatt fin måndag.
KRAMAR från mig

8 kommentarer:

  1. Tur att du fick en mysig promenad i solskenet, det kan hjälpa att skingra tankarna. Hoppas att allt annat löser sig! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja underbart med soliga promenader.
      Lägger ingen större tanke och energi på sådana människor längre:)
      Kramar

      Radera
  2. Aldrig roligt med sådana samtal, ibland önskar jag att alla kunde lära sig att tänka efter före. Men härligt att du fick en promenad i solen och att du fått sova inatt.

    Hoppas allt ordnar sig.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä verkligen inte!
      Det finns folk till allt, eller hur!
      Kramar på dig

      Radera
  3. Hej! Det är inte roligt att få såna samtal! Jag tycker att man ska tänka lite hur man parat till föräldrar det gäller ändå deras barn, det käraste man har och man gör ju sitt bästa för de varje dag! Hoppas vi får mycket sol att njuta av!
    Önskar dig en trevlig tisdag!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis Sirpa!
      Ibland ska man bli lite nertryckt i skorna tycker en del, men inte ostraffat längre hos mig:)
      Hoppas du haft en solig fin dag idag.
      Kramar

      Radera
  4. Vad klok du är som inte lägger din energi längre på detta, men såklart blir man ledsen, jätteledsen!

    Styrkekraaam till dig!
    Petronella

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    förstår mycket väl att du blev ledsen. Det är det där med att man är så olika och en del människor tänker liksom inte och kan inte vara lite smidiga…
    Jag känner som du med ibland och har svårt att stå på mig, blir ledsen istället och känner att det sänker mig så.
    Hoppas du får bra hjälp av din psykolog. Tänk, jag tycker alla borde gå och prata med en psykolog nån gång i sitt liv!
    Sköt om dig!
    Kramar Anna

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.