Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakertisdag 5 februari 2013

Alltid är det något!

Hej på er alla ni snälla läsare.
Vilka underbara kommentarer jag fått ang min uppsägning! Det värmer otroligt mycket ska ni veta att känna så stort stöd från er<3
Tack snälla ni för det!

Jag gjöt lite igår igen. Sakta men säkert så går det framåt men den där riktiga lusten har inte infunnit sig än men den kommer väl snart.

ljuslykta som blev väldigt tjock men den kan göras mindre , fint med text på  tycker jag.
nu är den vitmålad och får agera ljusskål.

de är så pytte pytte små de här rosorna så ni anar inte:)

ni ser skillnaden på den vitmålade och vanlig betongfärgad, den är ju visserligen inte torr den till höger ännu..

Nu till något annat. Ni vet ju att jag har en son på 15 år som jag satt på akuten med i flera timmar för ett tag sedan för de trodde ev att det var något som gått sönder i hans hand... mmmm.. idag så hade det ringt ett nummer jag inte kände igen och jag hade då fått ett röstmeddelande från skolsköterskan i hans skola.
Jag ringde upp och då säger hon att ambulans är på väg för att hämta honom för att han har ramlat!! Fattar ni hur mycket man faktiskt hinner tänka innan hon äntligen talade om vad och var han hade slagit sig. Jag såg han framför mig med ett jätte sår i huvudet och helt borta iallafall!!

Tre killar hade "lekt" lite, de skulle sitta på varandras axlar, TRE killar på varandra om ni förstår. En kille underst som hade J på axlarna och en kille i sin tur som satt på Js axlar. Bara det att det vinglade till och J ramlade och den som satt på hans axlar ramlade i sin tur ner på J och han föll och slog i lårbenet och killen ramlade rätt över benet oxå.
Först trodde de att det blev sjukhuset direkt men ringde efter en stund och sa att det blev till vc först för bedömning.
Såg framför mig att det skulle bli en tripp till akuten igen med flera timmars väntan och sedan så klart operation.
Det blev inget mer än vc!:) Som tur är så tror de inte att det är något mer än en kraftig blödning i lårmusklen, vilket ju kan vara allvarligt nog, så blir extra kolla och lite lugnt för honom nu några dagar.
Så skönt att det inte var något mer än så.....

Ha en fin dag.
Kram Jennie
6 kommentarer:

 1. Hej! Nej, vilken otur din son har och stackars dig som behövde ta ett sånt samtal! Tur att han behövde inte operation! Tar hand om dig och din son nu!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det inte blev allvarligare än så i alla fall... Se till att hålla sonen lugn, nu ;)
  Tufft beslut du tagit ang ditt arbete! Förstår att det kan kännas frustrerande med alla besparingar!
  Så fina betongljuslykta!
  Ha en fin tisdagskväll!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. All heder till dig som beslutat dig för uppsägning. Men när inte jobbet är som det var innan o du inte får jobba med det du vill- så är det rätt beslut för dig. Finns säkert nåt jobb för dig nånstans.
  Jobbigt när nåt händer barnen, jag har förvisso en vuxen son idag. Men höns mamma är jag ändå.

  Kram Lotta i Kalmar

  SvaraRadera
 4. Oj vilken tur att det inte var allvarligare...
  Jag har varit med om dessa samtal från skolan... Mina killar har också ramlat, skurit dig, slagit i huvudet... Många tankar hinner komma och gå innan man vet vad som hänt...
  Tänker på dig och hoppas du mår bra kära vän..
  Kram på dig
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Fina gjutningar du gör:)) Tur att det inte var något allvarligt med sonen. Vi var på väg utomlands på en weekend själva utan barn en gång då de ringde från skolan o sa att dottern var på väg till akuten, de hade spelat innebandy och hon fick ett hårt slag över tummen. Som tur var åkte min mamma in med henne och det visade sig att tummen var av på två ställen=(( Olustigt att inte finnas där för henne och inte ens kunna ha telefonkontakt på planet men vi ringde direkt när vi landat. Tur att man har sina föräldrar! Ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 6. Så fina betongsaker du gör!

  Men fyyyy så mycket som måste ha gått genom ditt huvud ang. sonen! Tur att det ändå gick så pass bra som det gjorde...
  Kram Anna

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.