Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakermåndag 2 december 2013

baka baka...

God kväll.
Ja lika bra att passa på att blogga lite när jag känner att jag hinner.
Idag är ju min "söndag" så är hemma med Nellie varje måndag, idag var även Wilma hemma, hon e konstant sjuk. Är det inte öronen så är det halsen mm.
SÅÅ idag har vi bakat! Lussekatter och längder med fyllning i.
De tycker det är så kul att hjälpa till :)

 Vi pratade lite om julklappar och vad de önskar sig. Det är ju inga lätta julklappar de vill ha!
Nellie hon önskar sig älv stoft så hon kan flyga och wilma vill ha en lillebror.. hon trodde att man faktiskt kunde köpa en lillebror i affären!

Det blir då inte lätt att uppfylla deras julklappsönskningar :) ska nog få dom på bättre tankar :)

bra samarbete hade vi här..nästan helt utan bråk oxå!


Det blev ett litet å snabbt inlägg idag från vår bakdag!
Ha en fin kväll.
Kramar Jennie

5 kommentarer:

 1. Nu var det ett tag sen min vän ;)))....och dom små liven är ju så roliga,...tänk att kunna köpa en lillebror i affären!!, hihi.....ha en fin kväll....
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att baka med små tjejer... Det kan jag sakna, känner jag,
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 3. Vilka jättefina lussekatter ni har bakat. Jag bakade också lussekatter faktiskt härom dagen. Men jag är den enda i familjen som tycker om dem. Mer till mig, haha
  Ja, att köpa en lillebror i affären vore kanske inte så dumt! haha
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 4. Hmmm... Älvstoft vill nog mina tjejer också ha och den andra önskningen verkar lite svår den med... :) Mysigt att baka lite och sedan är det ju såå gott också!

  Kramar
  Petronella

  SvaraRadera
 5. Oj, vilka önskningar!
  Mysigt att baka tillsammans.

  Kram Agneta

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.