Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakersöndag 1 december 2013

Advent äntligen

God kväll på er.
Jag hoppas ni haft en fin första advent!
Själv har jag inte fått upp alla ljusstakar..det är då alltid någon som är trasig när de ska upp men får väl se till att få upp några i dagarna.

de här har jag iallafall fått upp, hela och ok än så länge!! har väldigt dålig erfarenhet av pappstjärnor och brukar kunna bli många fina ord när de ska upp men inte de här:)
 Annars har jag jobbat mest hela tiden, men hade en spa kväll tillsammans med arbetskamrater från innan, där vi tillbringade kvällen i ett mysigt spa och hade det gott, svettigt och roligt..

lite adventsgrupper har jag gjort i veckan och det har gått åt en del.
 Blåste en del idag och många träd låg nerblåsta..vilka krafter liksom!

ja vilket väder vi haft idag, blåsigt men härligt fint..kanske inte precis vinterväder..

men jag fick lite mossa plockad..
 Hyavcinter, jag älskar dom!! MÅSTE nog köpa mig en platta till imorgon.. så jag har i butiken menar jag:))
så jag kunde göra iordning lite hyacintgrupper hemma och klädde en korg med mossa till en liten mosboll och med lysen i som hänger ute nu.
Hoppas som sagt att ni har det fint och tar det lugnt på alla sätt och vis..

Kramar Jennie

1 kommentar:

 1. Det blev inte så mycket advent hos oss eftersom att influensan har gjort att halva familjen ligger.
  Men det blev mysigt ändå=))

  Härligt med spa-kväll!
  Sånt ger energi.

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.