Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga sakerfredag 6 september 2013

Härliga sensommar

Hejsan ni tappra läsare måste jag säga.
Alltid så kul med era kommentarer och även att jag inte svarar på dom alltid så läser jag och blir jätte glad ska ni veta.

Vilken härlig vecka det varit! soligt och fint och än så går det att bada, tom jag badade faktiskt igår och det var ljummet i vattnet.
..och så klart fika måste man ju..sand mellan tårna :)

en envis and höll sig lite väl nära och luktade sig säkert till vårt fika, det blev till att vifta runt lite och snabbt äta upp det :)
Lite bakning har det blivit i veckan oxå, välbehövligt i mina tomma kakburkar.
min lilla hjälpreda minsann
Köpte mig lite nya träningsskor och här går jag en dag och känner efter vilka jag ska springa i och vilka jag ska ha till annat, det är ju annars modernt att gå med olika strumpor men kanske man kan gå runt med olika skor oxå hihi. Efter att en hel sommar gått runt med sandaler,, ajja bajja akta era fötter säger jag.. så förutom att jag har sedan tidigare problem med benhinnor och ischias så har jag nu oxå ont i hälen, tror det kan vara början till hälsporre!! Nu står man i butiken med top, tights och så ett par sådana här skor!! skit fint..INTE ;) ja alltså inte en av varje så klart hihi


En liten bild från butiken idag, gjort iordning små korgar med lite smått och gott i och de står på de här jätte fina pedistalerna i vitt.

Nytt på betongfronten är de här små sötnosarna, mina små bebisar:)


Även de här kottarna är bland det sista jag gjort nu , Jag gjorde även en kruka häromdagen som jag skulle ta ur formen igår, vi fick vara två stycken för att "föda" fram den ur den trånga formen! Men den höll och blev riktigt fin, ska gjuta upp några stycken så ska jag visa er framöver.

De här kottarna, visst skulle de nog bli fina i lite matt tunn svart färg? eller vad tycker ni, vid det här laget så vet ni nog varför den till höger är lite mörkare än den andra...precis..inte fått torka färdigt ännu :)
Ha nu en fin dag och fin helg och njut nu av den sol som har utlovats,man behöver alla solstrålar i världen för att klara den där hösten och vintern som vi har framför oss.
Kramar Jennie

3 kommentarer:

 1. Men hallå så söta dom små bebisarna i betong är!!! Herregud vill ha....... Ja kottarna är fina dom med. Du är så duktig på betong.

  Visst är vädret fantastiskt skönt, man får njuta så gott det går nu av solljuset.

  Ha en skön helg, kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Visst har vi sköna dagar fortfarande
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Ja, sensommaren har verkligen varit underbar på alla sätt - tänk att man kunnat (och faktiskt velat;)) bada långt in i september!:)

  Å fint har du pyntat i butiken också, ser jag...duktig du är, Jennie!:) Tyckte jättemycket om kottarna du gjort! Vill du sälja en till mig?:)

  Kram på dig och tack för dina alltid lika rara hälsningar! /Ida

  SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.