Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



tisdag 6 augusti 2013

härliga sommar

Hej på er.

Hoppas ni har det bra så här i sommarvärmen! Här är runt 30 grader på dagarna och nu ikväll kom en välbehövlig liten regnskur men fortfarande vääldigt klibbigt!
Man boostar lite sommarenergi nu inför resten av året och jag hoppas på att det kommer vara fint fram till jul typ:)

Vi tar våra småtrippar till oskarshamn och är några dagar med sol och bad och som tur är så räcker det för de små barnen, de stora vill ju inte riktigt hitta på saker med en längre..undrar varför:0

När skolorna har börjat så ska vi ut på våra semesterresor så som liseberg, astrid lindgrens värld mm. Jag verkligen hatar att vara på sådana ställen när det är som mest folk på hela året.


lite rosor blev det på min frostskadade rosenbuske.

Temynta som jag sådde själv förra året och som blommar i år. 3 olika färger, Lila..

Cerise var det här

Kan säga att jag har himla mycket humlor i min trädgård, de älskar de här buskarna, och just nu har seniliteten slagit till och jag hittar inte namnet på den.. det kommer så småningom.

här är den röda och lila temyntan  ihop.

en av alla stockrosor, de blommar i massor nu.

Det här är det ovädret som just drog över hos oss. blev inte mycket av det till slut.
Här har kokats kräftor som sönerna fiskat upp. Med den bistra avsaknaden av deras fruktansvärt korkade pappa så har jag istället fått mycket och roligt sällskap av särskilt den äldste sonen. Det har varit många kvällar då jag haft alla barnen samlade för att äta nu för tiden, ibland får man ett mess där det står om vi ska äta snart :) jätte glad att han vill tillbringa lite tid hos sin gamla mamma hihi.

Ha det så gott alla vänner.
Kramar från mig.

8 kommentarer:

  1. Vad gott med kräftor..
    ha det så bra
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Alltså du måste ju ha de grönaste fingrar som finns!
    Jisses så mycket fint som växer hos dig.

    Och fint väder vill jag att vi fortsätter att ha,länge!!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vad bra att kunna ta semesterresan när alla andra börjar skolan! Ja för det är ju rätt jobbigt när man ska gå på alla dessa ställen när alla andra också går dit. Långa köer gör ju också att man inte hinner åka så många gånger på tex Lisseberg.
    Egenfångade och kokta kräftor lät inte så himla tokigt. Såg att det fanns "svenska" kräftor på Ikea förra helgen. Kanske skulle köpa enlåda?
    Kram Anette

    SvaraRadera
  4. kikar inför att önska dej en fin start på nya veckan....hoppas du har det bra och inte stressar på för mycket nu, fniss....
    Kram bia

    SvaraRadera
  5. Härliga sommarbilder! Klokt att göra de där sakerna när högsäsongen är över... Vi funderar på samma sak. Lite billigare också när man är så många!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  6. Hej min fin vän

    Vill bara kika in och se hur du har det :) Jag har varit väldigt frånvarande ett tag, men så är det ju för en del :) Jag har inte hunnit med helt enkelt..
    Men som sagt, hoppas allt är bra med dig och din fina familj.
    Stor kram
    Jessica

    SvaraRadera
  7. Hej vilka vackra blommor. Önskar mej stockrosor . Ska man plantera dessa på hösten?
    Ha det så bra.
    Kram Gittan

    SvaraRadera
  8. Ojoj, så mycket fint du har där i din trädgård. Stockrosor är nog bland de finaste blommor jag vet..

    Kram Maidi

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.