Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



torsdag 1 augusti 2013

Augusti redan...

Hej alla ni.

Vad tiden går fort! Tänk vad vi satt framför våra datorer och längtade efter sol och värme och det känns som förra veckan. Nu passerar sommardagarna sååå himla fort! Tänk om den här tiden på året kunde gå extra långsamt.
roligare att gräva i sanden än att bada ibland, gräva ner sina leksaker så de kommer bort, som mamman sedan får krypa runt och kratta reda på

Vi har inte gjort något speciellt hittills, vi åker till stugan vid havet titt som tätt några dagar åt gången när vi är lediga. Jag och mannen har ju verkligen ordnat till det för oss. Just nu jobbar han borta så vi ses lite på torsdag eftermiddag för på fredag jobbar jag hela dagen och även halva lördagen  i butiken. Så på en hel vecka så ses vi sammanlagt, 2 dagar MAX. Man kan ju knappast hinna tröttna på varandra heller för den delen hihi.
utflykt jag och mina tre flickor, 2 små glada och 1 stor tjurig unge :)

Nu har vi haft lite regndagar här och det är då välbehövligt, men så fort det blir lite fulare väder så blir jag alltid väldigt trött,samtidigt som jag känner att jag skulle vilja göra så mycket inomhus, göra iordning i hemmet liksom. De där regniga dagarna kommer att komma framöver när hösten närmar sig så man får nog tid till att jobba inne då :0

Idag har jag precis börjat arbetet med en e butik, jag är inte något duktig på sådant så jag har tagit hjälp av ett företag som pysslar med sådant där. Ska bli jätte kul att komma igång med den biten oxå.

betongfat jag gjutit och dekorerat.
Idag har jag ringt runt till ett par bakstugor, man kan ta sitt kompisgäng eller vilka man nu vill, åka och baka bröd, bullar, kakor och få med sig och fylla upp frysen, himla smidigt och man slipper stå och göra degen och diska och sådant tråkigt. Så nu har jag bokat in ett gäng baksugna kompisar. Ska bli kul å gott att få lite i frysen igen hihi..

Jag har en kompis ju som har en handelsträdgård, där var jag igår och hämtade lite inredningsgrejer som hon inte sålt hos sig och köpte även lite blommor. Jag har planterat lite blommor i krukor jag har och ska sälja dom kompletta, så får jag ju det där roliga oxå att sätta ihop lite blomgrupper mm:) sätta händerna i jorden och skapa något fint liksom..
den här satte jag bara de här söta minirosorna i i rosa..så klart, älskar ju rosa. Lite snöre runt oxå.

här små hängväxter på kanterna och våreld..rosa..så klart hihi och en värmeljushållare i mitten.

en ROOOOOSA ros i en zinkkruka :)

Nu ska jag gjuta lite, mina betonghjärtan som man kan ha tre värmeljus i och lite dekoration i oxå säljer väldigt bra, jag har nog gjutit uppåt 30-35 st och jag hade nog bara 4 kvar i butiken. Kakfat har jag sålt några oxå.

Ha det så gott mina vänner.
Stor sommarkram från mig.

10 kommentarer:

  1. härliga sommardagar.
    Hej!
    Jag har en liten fråga på min blogg, hoppas att du kan hjälpa mig med den.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du fått sålt dina "egna" alster ;)))
    Måste vara roligt att ha en egen butik...men jag förstår att den tar mycket tid också....
    Sommarkram Bia

    SvaraRadera
  3. haha älskar bilden på din stora tjuriga unge :) Misstänker att jag också kommer att få sådana i framtiden :P

    SvaraRadera
  4. Visst har sommaren varit ljuvlig :-) och fort har den verkligen gått...
    Det där med bakstuga med kompisar, vilken rolig idé :-)

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Ja nu går det lite väl fort när man allra helst skulle vilja njuta av sommaren lääääänge till!

    Hoppas att du har haft en fin sommar, ska sätta mig och kika runt lite hos dig nu när jag kommit tillbaka till bloggvärlden efter ett litet uppehåll. Det har ju hänt hur mycket som helst under min bloggpaus så det finns en hel del att hämta upp nu från alla bloggar som jag följer.

    Kram Madame Edith

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig känsla att få sälja sina egnentillverkade saker. Eller hur? Låter som det går riktigt fin med affärerena för dig, kul tycker jag.
    Visst är det lite som du säger att först så längtar man nästan ihjäl sig efter sommaren och sedan är den helt plötsligt över. Ja iallafall var det så när jag bodde i Sverige och man blev lite stressad när det var sol för man visste ju aldrig när och om den skulle återvända liksom.
    Så gissa om jag trivs här i södra Australien. Här är somrarna långa och solen är mer eller mindre garranterad så man behöver verkligen inte känna av den där stressen när solen lyser att man behöver släppa allt för att fara till stranden. Här vet man ju att det kommer fler dagar. Dessutom har södra Australien, Victoria och Melbourne där jag ju bor fördelen med att även ha olika årstider som märks, visst inte så som i Sverige men det skiftar dock. Jag tror ändå att det är skifningarna som är bäst som gör att man längtar efter nästa årstid hela tiden. Men som sagt visst är det mysigt med en läääängre sommar än i Sverige.
    Många kramar Anette

    SvaraRadera
  7. Den här sommaren så känns det som att jag tappat alla måsten=)) Solen som skiner lockar mera!

    Kan tänka mig att du har galet mycket att fixa med och att det är mycket nytt att sätta sig in i. Men roligt också=))
    Vad kul att du sålt av dina egna saker!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  8. Hej
    Fullt upp låter det som. Du är helt otrolig som får ihop allt i ditt liv, med hem o familj o sen butik på det. Hinna tillverka nytt under tiden o sen va lite social emellanåt med kompisar åxå!!! men vill man så går det mesta.

    Ha en skön helg, kram Lotta

    SvaraRadera
  9. Visst går tiden så himla fort...
    ha en trevlig helg
    kram Rosa

    SvaraRadera
  10. Låter trevligt med bakstuga :) ha en fin vecka, kram

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.