Här kommer jag skriva om mina största intressen, trädgård, inredning och då helst shabby chic, bakning,familj, min butik och gjutning i betong. Att få skapa fina å vackra saker får mig att må bra. Kommer även att skriva lite om vägen tillbaka från utmattningsdepression men mest om glada fina och roliga saker



fredag 12 april 2013

Redan härlig fredag.

Hejsan.
Hoppas ni har det bra alla.
Här är det regn och har varit de hela långa dagen, även att man nu har haft soligt väldigt många dagar så känns det genast som det är längesedan solen visade sig nu :)
Full snurr är det annars i både knopp och med farande överallt hit och dit. Det där i knoppen, tänker inte skriva något mer än FY F.N för dumma J...A gubbar. Ja det är farfaren till de stora barnen jag menar, kommer fram mer och mer och det jag kan göra är att finnas där och stötta sonen i allt.

Nu har jag faktiskt sått färdigt det mesta även i blomväg så nu känner jag mig lite lugn hihi, det är så mycket man ska hinna med och varje dag som går och man inte får det gjort, det gnager och gnager inom en så nu kan det dåliga samvetet angående det få vila lite:0.. jag vet..jag har nog ganska höga krav på mig själv.

Gjutningen har det varit lite si och så med men det kan bero på att jag har hela mitt bord översvämmat där jag brukar sitta och måla och göra iordning allt. Så nu har jag börjat måla lite så jag kan packa ner det och slippa ha det stående framme på mitt arbetsbord.

skålar har jag en hel del som inte är målade så bara att sätta igång..

dessa blir helt täckande vita..

ugglor..

ska se hur jag ska måla dom små rackarna nu da:)
TIPS tas gärna emot:)

Blir en lugn fredag hoppas jag, har ju en son som visar vad det innebär att vara i tonåren, jisses säger jag. Jag som trodde jag skulle ha mer jobb med tjejen att göra men tji fick jag.
Bara till att bita ihop, ta djupa andetag och räkna till tio..puh..

Ha nu en fin fredag och helg kära ni, jag ska måla lite nu och sedan ska jag in och kolla lite hos er.
Kramar Jennie




6 kommentarer:

  1. Så duktig du varit som sått så mycket och stått i. Tycker veckan har varit så stressig och man blir helstressad när man inte hinner det man vill eller kika in till er andra fina bloggare heller. Nätt och jämt så kastar man in ett inlägg och sen kör man på igen.. hahaha! Hoppas nästa vecka blir lugnare och hoppas det blir ordning med allt för dig, med son och allt annat runtomkring. Fina grejer har du i alla fall gjort. I vanlig ordning!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  2. Hihi, iiinte lätt med tonårsbarn - sänder massor med styrkekramizar, kan behövas, fniss :)) Och jag gillar verkligen dina ugglor, såå charmiga :))

    Önskar dig en finfin helg!

    Kraaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. Ja, vädret är tradigt här på andra sidan plurret också. I dag snöade det, suck jag som trodde våren var på intåg, så fel jag hade.
    Vilka vackra saker du har gjort och vad fina skålarna blev vita. Du är så himla duktig och jag är så imponerad.
    Ha en riktigt trevlig helg!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  4. Hed inte tänkt göra ett dugg idag men nu tror jag att jag ska gjuta lite=))
    Blev sugen på det när jag kollade in hos dig!

    Hoppas att det växer nu så att det knakar!
    Väntar fortfarande på solen här men den kommer väl hoppas jag.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Blandad kompott där...;) Är inte ett dugg sugen på tonåringar faktiskt, haha...;) Minns ju bara hur man själv var i den åldern! Men härligt att du kan se det goa i livet också!

    Bedårande ugglor har du också!:)

    Kram å bra helg till dig! /Ida

    SvaraRadera
  6. Jag gillar dina små hjärtskålar. Får mig att vilja köpa sånna små att ha till efterrättsskålar. Ugglorna är också så söta. Har länge sneglat på en uggla men vet inte riktigt vart jag ska ha den.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Vad kul att du kikar in här, jag blir jätte glad om du vill lämna en kommentar hos mig. Då får jag ju glädjen att kunna kika in hos dig som har blogg.
Kramar. Ni som inte har blogg kan oxå kommentera. Gå in i rullisten vid kommentarsrutan och sätt dig som anonym, i kommentaren kan du sedan skriva ditt namn om du vill.Tryck på publicera när du skrivit färdigt.